Wild Greece Road Trip

Griekenland

Bergwandelen, canyoning, kliffen, raften, bungeejumpen, … het zijn niet meteen activiteiten die je associeert met Griekenland. En toch is dat net wat deze reis in petto heeft! In plaats van te luieren op de eilanden zoeken wij actie en avontuur op met een vleugje Griekste cultuur. Kan het Griekse binnenland je bekoren?

Hoogtepunten

2-daagse tocht door het Olympos Nationaal park

2-daagse tocht door het Olympos Nationaal park

Duizelingwekkende kliffen en kloosters in Meteora

Duizelingwekkende kliffen en kloosters in Meteora

Het oude Griekenland in Delphi, Olympia, Corinthe, Athene

Het oude Griekenland in Delphi, Olympia, Corinthe, Athene

Adrenaline ten top!

Adrenaline ten top!

Reisroute

Het onbekende Griekenland ontdek je in het binnenland. Weg van het massatoerisme op de eilanden gaan we hiken in het Olympos National Park, rappel je van kliffen in de bergen nabij Pilion, beklimmen we de kliffen van Meteora, raften we in Peloponnesos en spring je in het kanaal van Korinthe (als je de sprong durft wagen). Een reis naar Griekenland zou niet volwaardig zonder een bezoek aan Delphi, Olympia, de Acropolis, …

Vertrekdata & prijzen

Volzet

Startlocatie

flag of country of departure BE

Deze reis vertrekt uit België.

Vertrek

15 jun. 2024

Terugkomst

27 jun. 2024

Leeftijdscategorie

25 - 35 jarigen

Beschikbaar

volzet

Wie gaat er mee?

6 inschrijvingen

Reisleider

Justine V
€ 2095
Gegarandeerd vertrek

Goed nieuws! Deze reis heeft voldoende inschrijvingen om door te gaan.

Startlocatie

flag of country of departure BE

Deze reis vertrekt uit België.

Vertrek

3 aug. 2024

Terugkomst

15 aug. 2024

Leeftijdscategorie

25 - 35 jarigen

Beschikbaar

6 plaatsen

Wie gaat er mee?

7 inschrijvingen

Reisleider

Famke VC
€ 2085

Schrijf in tot 24 jun.

Startlocatie

flag of country of departure BE

Deze reis vertrekt uit België.

Vertrek

17 aug. 2024

Terugkomst

29 aug. 2024

Leeftijdscategorie

22 - 30 jarigen

Beschikbaar

13 plaatsen

€ 2085

Geniet als één van de eerste 5 reizigers van deze first five korting

€ 1955

Schrijf in tot 08 jul.

Gegarandeerd vertrek

Goed nieuws! Deze reis heeft voldoende inschrijvingen om door te gaan.

Startlocatie

flag of country of departure BE

Deze reis vertrekt uit België.

Vertrek

31 aug. 2024

Terugkomst

12 sep. 2024

Leeftijdscategorie

25 - 35 jarigen

Beschikbaar

8 plaatsen

Wie gaat er mee?

5 inschrijvingen

Reisleider

Gertjan G
€ 2085

Schrijf in tot 22 jul.

Startlocatie

flag of country of departure BE

Deze reis vertrekt uit België.

Vertrek

7 sep. 2024

Terugkomst

19 sep. 2024

Leeftijdscategorie

18 - 25 jarigen

Beschikbaar

12 plaatsen

Wie gaat er mee?

1 inschrijving

Reisleider

Sven V
€ 2085

Geniet als één van de eerste 5 reizigers van deze first five korting

€ 1955

Schrijf in tot 29 jul.

Inbegrepen in de prijs

 • Vluchten heen en terug naar Griekenland

 • Huurwagens, parkeergeld, tankkosten, ...

 • Alle overnachtingen in hostels

 • Tours & activiteiten

 • Verzekering reisbijstand en bagage

Bekijk wat er allemaal inbegrepen is

Niet inbegrepen in de prijs

 • Extra excursies

 • Kleine eigen verplaatsingen

 • Maaltijden

 • Drankjes

 • Annulatieverzekering

Bekijk wat er allemaal niet inbegrepen is

Praktische informatie

Zijn de vluchten inbegrepen in de prijs?

Ja, vluchten van en naar de reisbestemming zijn inbegrepen in de prijs van de reis. Ben je al ter plaatse, wil je langer blijven op de bestemming, of wil je vroeger vertrekken? Dan kan je tijdens je inschrijving kiezen voor de optie om je reis te boeken zonder vluchten. Hiervoor krijg je uiteraard een mooie korting. 

Lokale vluchten ter plaatse zijn altijd inbegrepen voor iedereen (indien van toepassing).

Van waar vertrekken de vluchten?

Reizen met een Belgisch vlagje 🇧🇪 vertrekken vanuit België (Zaventem, Charleroi) of vanuit Eindhoven.

Reizen met een Nederlands vlagje 🇳🇱 vertrekken vanuit Nederland (Amsterdam, Eindhoven of Rotterdam).

Indien er via een van deze luchthavens wordt gevlogen, dan wordt verwacht dat je op de dag van vertrek zelfstandig naar de vertrekplaats geraakt.

In sommige gevallen vertrekken we ook vanuit een andere luchthaven in het buitenland. In dit geval voorziet Mundero een transport per trein naar de luchthaven. Als je vlucht te vroeg vertrekt om er diezelfde dag nog met de trein te geraken, dan voorziet Mundero de dag voor het vertrek al een trein alsook een overnachting dichtbij de luchthaven. De kost van deze extra overnachting wordt gedragen door Mundero. 

Indien je die extra overnachting niet ziet zitten, kan je er uiteraard ook voor kiezen om met eigen transport op de dag zelf tot de luchthaven te geraken.  

Vliegen we samen met de hele groep?

Mundero zoekt steeds naar de beste verbinding voor de hele groep. De plaatsen op vluchten zijn echter vaak beperkt tijdens drukke periodes. Vandaar kan Mundero niet garanderen dat de hele groep altijd samen naar de bestemming vliegt. In sommige gevallen maken we daarom gebruik van verschillende vertrekgroepen. Als er in verschillende groepen wordt gevlogen, dan proberen we er voor te zorgen dat iedereen rond hetzelfde tijdstip aankomt op de bestemming. We kunnen dit echter niet garanderen. 

In heel uitzonderlijke gevallen kan het zijn dat je individueel naar je bestemming vliegt. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn wanneer jij je als laatste inschrijft voor een reis waarvoor de vluchten al een tijdje geleden geboekt waren. Indien dit voorvalt dan zal je gedurende jouw hele vluchttraject in contact kunnen staan met jouw reisleider of met een medewerker van Mundero. 

Vliegt de reisleider mee met de groep?

Normaal gezien zal de reisleider steeds samen met de groep mee reizen naar de bestemming vanuit België of Nederland. In sommige gevallen kan het echter gebeuren dat reisleider niet met de groep mee vliegt.

Als er wordt gevlogen in verschillende vertrekgroepen, dan kan het bijvoorbeeld zo zijn dat de reisleider niet in jouw vertrekgroep zit. Indien jouw vlucht eerder zou aankomen dan de vlucht van de reisleider, dan zorgt Mundero voor een pick-up van de luchthaven naar de verblijfplaats. Jij zult dan alvast kunnen inchecken in het hotel en de reisleider sluit dan later aan bij de groep.

Ten slotte kan het ook voorvallen dat de reisleider zich al bevindt op de bestemming. In dit geval zal de groep zelfstandig de vlucht(en) nemen. De reisleider zal je dan opwachten op de luchthaven van je bestemming. 

Hoe verloopt de check-in als de reisleider niet met mij meevliegt?

In alle gevallen waarbij de reisleider niet met jou meereist, zal de reisleider al vooraf de online check-in van jouw vlucht(en) hebben gedaan en je jouw boardingpassen online bezorgen. 

Je bagage zal je wel nog zelf (of met jouw groepje) moeten inchecken op de luchthaven. Om ervoor te zorgen dat deze check-in vlot verloopt, krijg je van Mundero een document waarin alle instructies staan voor een vlotte check-in. Daarnaast zal je ook beschikken over een contactnummer van Mundero, waar je steeds naar kunt bellen mocht er ter plaatse toch een probleem zijn. Indien deze situatie op jou van toepassing is, dan zal de reisleider jou tijdig al deze informatie en documenten bezorgen.

Wat gebeurt er als de vlucht wordt geannuleerd door de airline?

Wanneer je vlucht wordt geannuleerd, dan zoekt Mundero naar het beste alternatief dat aangeboden wordt door de airline. Het kan voorvallen dat je hierdoor een tussenstop van meer dan 12u hebt. Indien de tussenstop meer dan 12u duurt, dan Mundero zorgt voor: een leuke activiteit op de tussenstop, een overnachting in een hotel of toegang tot de business lounge van de luchthaven. 

Wanneer komen nieuwe reisperiodes online?

We werken bij Mundero met een maand-per-maand systeem. Telkens zal je dus in het begin van een nieuwe maand ook nieuwe reisperiodes terugvinden.

Welke periodes wanneer online komen, daar kan je een handig optelsommetje van +9 voor gebruiken. Bovendien werken we met terugkomstdatum van de reis.

Enkele voorbeeldjes:

 • 1 februari 2025 - de 2e maand +9 = alle reizen met terugkomstdatum in november 2025 komen online

 • 1 maart 2025 - de 3e maand +9 = alle reizen met terugkomstdatum in december 2025 komen online

 • 1 april 2025 - de 4e maand +9 = alle reizen met terugkomstdatum in januari 2025 komen online

 • Enzovoort

Waar overnachten we in Griekenland?

We verblijven tijdens deze reis in de leukste hostels, hotels en berghutten en letten hierbij steeds op een goede ligging voor alle activiteiten. Er zijn steeds een comfortabel bed, bedlinnen en op enkele plaatsen ook handdoeken voorzien. In de hostels geniet je van de losse sfeer en leer je internationaal gezelschap kennen. Er is af en toe een bar en/of restaurant aanwezig waar we verblijven. Voor enkele overnachtingen bestaat de kans dat er dubbele bedden gedeeld worden door twee personen.

Hoe verloopt het transport in Griekenland?

De lange afstand naar Griekenland overbruggen we met een vlucht (eventueel met tussenlanding) vanuit België. In Griekenland huren we voor het grootste deel van de reis wagens. Je hoeft je geen zorgen te maken om brandstof, verzekeringen of tolwegen. Deze kosten worden volledig door Mundero gedragen. We doorkruisen een groot deel van Griekenland. Er zijn ook enkele dagen dat we de wagen niet nodig hebben. Op de baan hebben we alle vrijheid. Maak zelf een Road Trip playlist. We pauzeren waar we zelf willen en hebben dus alle vrijheid om te stoppen bij de leukste winkels, barretjes en restaurants. Ben je een ervaren bestuurder? Dan mag je zeker zelf eens rijden. Geregeld afwisselen van bestuurder is de ideale manier om alert te blijven.

Belangrijke informatie over het gebruik van wagens tijdens onze roadtrips vind je hier terug.

Wat is het klimaat in Griekenland?

Griekenland heeft een Mediterraans tot bijna tropisch warm klimaat. Buiten de zomer zijn de temperaturen echter gematigd en heel aangenaam. Overdag geniet je normaal gezien van een heerlijk zonnetje bij een temperatuur tussen de 20 en 30 graden. Af en toe zal je misschien ‘s avonds een trui nodig hebben of overdag een regenjas. Tijdens de beklimming van Mt. Olympos kan het op 2000-2900m hoogte afkoelen tot beneden het vriespunt. Zorg voor warme kledij tijdens de bergwandeling.

Heb ik een goede conditie nodig voor deze reis?

Tijdens een reis met goede conditie staan er minstens één meerdaagse wandeling en/of verschillende dagtochten op het programma. Deze zijn veelal in bergachtig terrein en er wordt dus verwacht dat je deze zonder veel problemen kan meedoen. Vaak gaat het over wandelingen waarbij je een stevig aantal hoogtemeters (bv. 1500 meter) per dag zult moeten overwinnen. Soms vinden de wandelingen ook plaats op grote hoogte (waar er minder zuurstof is) en is er een lastige ondergrond.

Enkele voorbeelden:

 • Je kunt zonder problemen voor minstens een halve dag steil bergop en/of bergaf wandelen met een dagrugzak. De wandelingen zijn vergelijkbaar met bergtochten in de Alpen.

 • Je vindt het niet lastig om meerdere dagen op rij verschillende, langere wandelingen te doen. Aan deze wandelingen zijn er ook regelmatig avontuurlijke overnachtingen in bijvoorbeeld tenten, berghutten, ... gekoppeld. Dit zorgt ervoor dat je misschien niet 100% uitgerust de volgende dag er terug invliegt. Dit vind je hoe dan ook geen probleem.

Lees hier meer over de verschillende conditieniveaus.

Wat mag ik zeker niet vergeten meenemen?

 • Geldige bankkaart met voldoende uitgavelimiet

 • EHBO-kit

 • Trekkersrugzak

 • Rijbewijs

Wanneer worden de inschrijvingen van een reis afgesloten?

We sluiten de inschrijvingen van een reis doorgaans tussen de 25 - 30 dagen voor het vertrek af. Sommige reizen sluiten we iets later af omdat we de reis zoveel mogelijk kansen willen geven om door te gaan. Dat komt omdat door de onzekerheid van de coronacrisis er meer last-minute inschrijvingen binnenkomen. De uiterste afsluitdatum van een reis is 20 dagen voor het vertrek.

Wie gaat er mee op reis?

Onze groepen bestaan uit één Nederlandstalige reisleider en een mix van reizigers die zich alleen of samen met vrienden inschrijven. Alleen op reis gaan is ideaal als je snel nieuwe mensen wil leren kennen. Het minimum aantal om de reis te kunnen laten doorgaan is 5 reizigers. Het maximum aantal reizigers van deze reis vind je bovenaan deze pagina terug. Bij elke specifieke reisperiode vind je bovendien de leeftijdscategorie van de reis terug: 18 - 25 jarigen, 22 - 30 jarigen of 25 - 35 jarigen. Er gaan reizigers mee zowel uit Vlaanderen als uit Nederland. De groepssamenstelling (geslacht en leeftijd) kan je vanaf de eerste inschrijving al terugvinden bij elke reisperiode.

Maak ik voor de reis al kennis met de reisleider en andere reizigers?

We organiseren voor al onze reizen voor het vertrek een bijeenkomst. Zo maak je kennis met de reisgenoten en met je reisleider. De reisleider stelt de reis en de verschillende bestemmingen voor. Je kan hier terecht met al de vragen waar je nog mee zit. We maken er een toffe avond van en dromen al weg over de reis. Op de facebookpagina van de reis wordt de datum en plaats van de bijeenkomst bekend gemaakt door de reisleider.

🇧🇪 Voor reizen met vertrek uit België, gaat deze bijeenkomst door in België.

🇳🇱 Voor reizen met vertrek uit Nederland, gaat deze bijeenkomst door in Nederland.

Je herkent het vertrekland van een reis door het vlagje dat bij startlocatie staat.

Kan ik me ook alleen inschrijven?

Op elke Mundero reis zijn er reizigers die zich alleen inschrijven. Op veel reizen bestaat de meerderheid van de groep uit reizigers die zich alleen inschrijven. Je leert elkaar op reis heel snel kennen en de sfeer komt ook meteen op gang doordat je samen een fantastisch avontuur beleeft. Een maand voor het vertrek van de reis, maakt je reisleider een facebook groep aan. Daar leer je elkaar op voorhand al kennen.

Moet ik een trekkersrugzak meenemen?

Wij raden aan dat je een trekkersrugzak / backpack meeneemt van tussen de 40L - 60L inhoud. Op onze reizen wissel je dagelijks of om de paar dagen van verblijfplaats. Je wandelt met je rugzak van de verblijfplaats naar het busstation/treinstation en omgekeerd. Je wandelt nooit meer dan een half uur met het volledige gewicht van de rugzak op je rug. We raden aan om niet meer dan 12kg mee te nemen in de rugzak. Tijdens de reis is er tijd om je kleren zelf te wassen of te laten wassen in een wasserette. Zo kan je je kleren meerdere keren dragen en bespaar je heel wat gewicht. Op onze roadtrips is er een beperkte kofferruimte en stapelt een trekkersrugzak beter dan een koffer. Neem naast je trekkersrugzak ook een klein rugzakje mee voor overdag.

Moet ik het hele gewicht van mijn rugzak mee sleuren op dagtocht / meerdaagse?

Nee! Op onze dagtochten of meerdaagse wandelingen neem je alleen de spullen mee die je tijdens de tocht nodig hebt. De rest laat je gewoon achter in de veilige opslagruimte van je verblijfplaats.

Wat is er inbegrepen in de inschrijvingsprijs?

Voor elke Mundero reis betaal je na je inschrijving een 'basisprijs'. Wat er inbegrepen is in deze prijs, vind je steeds terug bij elke reis onder 'Vertrekdata en prijzen'. We zijn hier bij Mundero steeds open en duidelijk over, zodat je budgettair zeker niet voor verrassingen komt te staan.

Er zijn tijdens elke reis ook enkele zaken waarvoor je nog een reisbudget ter plaatse dient te voorzien. Een schatting hiervan vind je ook steeds terug bij elke reis.

Een reisbijstandsverzekering is standaard inbegrepen in de basisprijs van al onze reizen.

Hoeveel reisbudget moet ik nog extra voorzien?

Voor enkele zaken tijdens de reis zal je zelf nog een budget moeten voorzien. Dit reisbudget dien je extra te voorzien naast de inschrijvingsprijs voor deze reis. Je vindt een schatting van het reisbudget onder 'Vertrekdata en prijzen' bij het onderdeel 'Niet inbegrepen in de prijs'. Deze schatting geeft weer hoeveel geld je ter plekke ongeveer zult uitgeven aan maaltijden en drankjes. Uit ervaring weten we wel dat dit budget van persoon tot persoon sterk kan verschillen.

Naast je maaltijden zul je tijdens je reis ook kunnen deelnemen aan heel wat optionele activiteiten. Dit zijn activiteiten die niet zijn inbegrepen in de prijs en waaraan je dus optioneel zult deelnemen. Ook voor deze activiteiten moet je nog een extra budget voorzien. Opgelet: de kosten van de optionele activiteiten zijn niet inbegrepen in de schatting van het reisbudget. Het is immers onmogelijk om in te schatten wie tijdens de reis voor welke extra activiteiten zal kiezen. Welke optionele activiteiten er op jouw reis mogelijk zijn en hoeveel deze kosten, kom je te weten via je reisleider.

Indien er op jouw bestemming een andere munteenheid wordt gebruikt, zal je reisleider voor vertrek ook nog wat meer informatie geven over de wisselkoers en de meest handige manier om ter plaatse te betalen.

Is de reisbijstands- en annulatieverzekering inbegrepen?

Bij Mundero is de reisbijstands- en bagageverzekering standaard inbegrepen in de inschrijvingsprijs. Je hoeft dus geen extra reisbijstandsverzekering meer te voorzien.

Wens je een annulatieverzekering bij te boeken? Dan kan je dit doen tijdens je inschrijving voor een kostprijs van 7% van de prijs van deze reis. Dit dient te gebeuren tijdens je inschrijving en kan achteraf niet meer bijgeboekt worden.

We werken samen met de verzekeraar Protections (onderdeel van Touring). Lees meer en vergelijk de inhoud van deze verzekering.

Hoe verloopt de betaling van na mijn inschrijving?

We aanvaarden enkel betalingen via bankoverschrijving. Het rekeningnummer wordt meegedeeld bij bevestiging van je inschrijving. Er zijn twee opties om te betalen na je inschrijving:

1. Betaling met voorschot: Je betaalt binnen de 5 werkdagen na je inschrijving 30% van de totale reissom. Je betaalt het saldo ten laatste 2 maanden voor vertrek van je reis.

2. Betaling volledige reissom en krijg €30 korting: Je betaalt binnen de 5 werkdagen na je inschrijving de volledige reissom. Als je voor deze optie kiest, geniet je van 30 euro korting op de totaalprijs.

Wat gebeurt er na mijn inschrijving?

Ten laatste 3 weken voor het vertrek ontvang je een check-in mail. Na je check-in te vervolledigen ontvang je de vertrekbrochure per mail. Hier staat alle nuttige informatie in over onder andere de inhoud van de bagage, de bijeenkomst voor vertrek, contactgegevens van je reisleider en uiteraard de vertrektijd en de locatie waar je met je groep afspreekt. Bovendien voegen we alle reizigers van je groep toe aan een privé facebookgroep die speciaal voor de reis werd aangemaakt door je reisleider

Wat kan ik verwachten van de Mundero reisleider?

Mundero zorgt voor eigen reisleiders. Zij beschikken over een zeer open visie op de wereld, een grote voorliefde voor reizen en zijn zeer optimistisch ingesteld. Ze brengen ook hun passie voor het reizen over aan de reizigers. De Mundero reisleiders zorgen er voor dat je maximaal je grenzen kan verleggen in een veilige ruimte en dat alles tot in de puntjes geregeld is: je vervoer, je slaapplaats, het eten,… Jouw reisleider is het aanspreekpunt tijdens je reis en geeft tips over wat er allemaal te beleven valt, zowel overdag als ‘s avonds. Leer onze reisleiders hier kennen.

Vanaf wanneer heeft een reis vertrekzekerheid?

Een Mundero reis heeft vanaf 5 inschrijvingen vertrekzekerheid. Indien de reis geen 5 inschrijvingen heeft tegen de afsluitdatum van de reis, dan geeft Mundero twee opties:

 1. Je kan gratis omboeken naar een andere reis binnen het Mundero reisaanbod en je krijgt een extra korting van €50.

 2. Je kiest voor een volledige terugbetaling. Mundero streeft er naar om dit binnen de 7 werkdagen te doen.

Help ik kan niet meer mee! Kan ik mijn reis zelf annuleren?

We begrijpen dat er altijd iets tussen kan komen. Je kan op elk moment je reis zelf annuleren. Dit doe je door een mail te sturen naar boekingen@mundero.be. Hou er wel rekening mee dat hieraan kosten zijn verbonden. Deze zijn afhankelijk van hoeveel dagen voor de reis je annuleert:

 • vanaf de inschrijvingsdatum tot en met 91 dagen voor afreis: 15% van de totale reissom*

 • vanaf 71 tot en met 90 dagen voor afreis: 30% van de totale reissom*

 • vanaf 51 tot en met 70 dagen voor afreis: 50% van de totale reissom*

 • vanaf 31 tot en met 50 dagen voor afreis: 80% van de totale reissom*

 • vanaf 0 tot en met 30 dagen voor afreis of no-show: 100% van de totale reissom*

*Eventueel te vermeerderen met annulatiekosten van vliegtuigtickets en/of de prijs van de geboekte annulatieverzekering.

Je kan de volledige annulatievoorwaarden terugvinden in onze algemene voorwaarden.

Zit je nog met vragen?

Heb je nog een vraag over deze reis die hier niet wordt beantwoord? Stel je vraag persoonlijk aan ons:

 • met een mailtje maar groepsreizen@mundero.be

 • telefonisch op het nummer  +32 9 277 89 69

Jouw leeftijdsgenoten aan het woord

testimonial author photo

Josephine

27 jaar

Op reis gaan met Mundero is een ervaring die je moet meegemaakt hebben! Overwin je angst en schrijf je in voor een onvergetelijk avontuur. Je krijgt de kans om je grenzen te verleggen, vriendschappen op te bouwen en om jezelf beter te leren kennen.

testimonial author photo

Jasper

26 jaar

Dit was mijn eerste groepsreis en onmiddellijk een voltreffer! Geweldige reis met een goede afwisseling tussen cultuur, avontuur, prachtige landschappen en natuurlijk de prachtige zonsondergangen in oa Meteora. Daarnaast hebben we ook de kans gekregen om grenzen te verleggen met een bungee sprong. En deze ervaring werd nog beter gemaakt doordat ik deze heb kunnen delen met een super toffe groep reisgenoten. Kortom zeker voor herhaling vatbaar!

testimonial author photo

Daan

26 jaar

Deze reis was voor mij de eerste groepsreis die ik vernomen heb. Voordien had ik geen idee wat ik moest verwachten, maar desondanks dat we als koppel mee zijn geweest, hebben we ons geen moment uitgesloten van de groep gevoeld. De combinatie van mooie landschappen, activiteiten, bezoeken van musea en gezellige stadjes, is zeker een aanrader.

testimonial author photo

Jonas

28 jaar

Dit was een onvergetelijke reis. Het is de eerste keer dat ik deze groepsreis meemaak en ik heb er geen spijt van. Het was fantastisch. De groep, de natuur, de wandelingen, … alles klopte. Weer een ervaring rijker met ook wat grenzen te verleggen. Bij het vertrek in de luchthaven voelde ik al een hele goeie groepssfeer. Tijdens de reis is dit sterker en sterker geworden. Dit zijn vrienden voor het leven. Ik kijk al uit naar de volgende reis!

testimonial author photo

Joran

25 jaar

Wild Greece was voor mij de ideale combinatie tussen avontuur en een snuifje Griekse historische cultuur. Met de bungeejump heb ik echt mijn persoonlijke grenzen verlegd! Met het raften en canyoning was er ook voldoende afkoeling in het warme Griekenland. Het was een fantastische reis met een fantastische groep!

testimonial author photo

Anneleen

35 jaar

Wild Greece was de perfecte titel voor deze reis. Weggeblazen worden van de top van Mount Olympus, overdonderd worden door de natuurpracht in Meteora of letterlijk jezelf in het diepe gooien in het kanaal van Korinthe. Het was onvergetelijk!

testimonial author photo

Jeroen

28 jaar

Mijn eerste groepsreis was meteen een schot in de roos! Samen met de medereizigers ondertussen beste vrienden - heb ik de mooiste plekjes in Griekenland leren kennen op een avontuurlijke manier. De fijne mix van wilde watervallen, zonnige stranden, hoge bergen en culturele uitstapjes maakte dit voor mij een ideale vakantie. Natuurlijk ook de fetakaas niet vergeten, aanwezig bij elke maaltijd!

testimonial author photo

Isabelle

22 jaar

De reis Wild Greece voldeed gewoonweg aan alle verwachtingen. Al vanaf dag 1 vormde onze groep een hechte vriendengroep en konden we samen alle uitdagingen aan. Van bergen beklimmen, van rotsen springen, zwemmen in rivieren, stadjes bezoeken en een bunjeejump. De reis had het allemaal! Ik zou zeker nooit twijfelen over deze reis! Stuur me maar met een enkeltje terug ;)

testimonial author photo

Hannah

25 jaar

Deze reis neemt je mee op een culturele en avontuurlijke tocht door Griekenland waar je als groep elkaar echt goed leert kennen en waarderen! Griekenland zelf is ook echt een prachtig land die groener en minder plat is dan verwacht en waarvan de culturele erfgoedsites echte pareltjes zijn ! Een prachtreis die ik nooit zal vergeten !

testimonial author photo

Brent

28 jaar

De Wild Greece reis was een top ervaring. Van de mooiste Tempels en kloosters tot de zotteste belevenissen zoals bungeejumpen en canyoningen. Een reis om nooit te vergeten !

testimonial author photo

Amaryllis

25 jaar

Mundero is mijn eerste ervaring met groepsreizen. Dit is me zeer goed bevallen! We kregen op voorhand voldoende informatie en spraken al af met de groep. Op de reis zelf verveelde ik me geen moment. De reis is zeer gevuld waardoor je erg veel ziet van het land. Er zijn zowel rustmomenten als actieve momenten. Er is ook ruimte voor je eigen karakter.