Eigen vluchten

Eigen vluchten

Standaard zitten de vluchten van en naar de reisbestemming inbegrepen in de prijs van de reis en zul je dus met (een deel van) de groep samen heen- en terugvliegen. In sommige gevallen kan het echter handig zijn om ervoor te kiezen om je reis te boeken zonder internationale vluchten.

Bijvoorbeeld: - Wanneer je op het moment van de reis al op de bestemming zult zijn. - Als je na je reis langer wilt blijven op de bestemming. - Als je na je reis meteen wilt doorreizen naar een andere bestemming. - Als je vroeger naar de bestemming wilt vertrekken. - ... In al deze gevallen, kan je tijdens je inschrijving kiezen voor de optie om je reis te boeken zonder vluchten. Hiervoor krijg je uiteraard een mooie korting die meteen bij je inschrijving wordt verrekend. Je bent dan natuurlijk zelf verantwoordelijk om je vluchten te boeken en om op tijd op de bestemming te geraken, zodat je vlot de reis kunt meedoen.

Hoe zit het dan met de binnenlandse vluchten? Lokale vluchten ter plaatse zijn altijd inbegrepen voor iedereen (indien van toepassing)