Noord-Amerika

Wie wil er niet op reis in Noord-Amerika? Op dit continent, vind je, net als bij zijn Latijns-Amerikaanse buren,  ervaringen die je nergens anders zult vinden. Noord-Amerika verken je op een van onze roadtrips langs de Westkust van de Verenigde Staten en Canada. Onder het motto big, bigger, biggest bezoeken we wereldsteden zoals San Fanscisco, Los Angeles en Vancouver en tsjeezen we van het ene National Park naar het andere. Hier vindt je nog de ongerepte natuur en wijdse landschappen waar we in Europa van kunnen dromen. Van de glinsterende kustlijnen van de Verenigde Staten en Canada tot bruisende metropolen, elk pad leidt naar een onvergetelijk avontuur.

TRIP WCU Middel5

New York Groepsreis

De leukste reizen in Noord-Amerika

 • West Coast USA Road Trip: Ervaar het ultieme gevoel van vrijheid en avontuur langs de legendarische Westkust van de VS. Van de iconische Golden Gate Bridge in San Francisco tot de schitterende lichten van Las Vegas, elke mijl (jazeker, in de USA kennen ze geen kilometers) onthult een nieuw avontuur.

 • West Canada Road Trip: Ontdek de ongerepte, natuurlijke schoonheid van Canada. Peddel langs de kusten van Vancouver Island, wandel door de prachtige bossen en ervaar de sereniteit van Jasper National Park.

 • New York City & Washington DC: Duik in het hart van Amerika met deze stedentrip. Verken de levendige straten van New York City en ontdek de historische schatten van Washington DC.

 • New York City Highlights: Beleef de energie van de stad die nooit slaapt. Van het Vrijheidsbeeld tot Times Square, elke hoek van New York biedt een unieke mix van cultuur, geschiedenis, gastronomie en entertainment.

Waarom met Mundero naar de USA of Canada?

 • Op reis met je leeftijdsgenoten: Reis met leeftijdsgenoten binnen de categorieën 18-25, 22-30, of 25-35 jaar.

 • Kleine groepen: Onze groepsreizen bestaan uit 5 tot 13 personen, wat zorgt voor een tof groepsgevoel

 • Balans tussen cultuur en avontuur: Onze reizen bieden een perfecte mix van avontuur, cultuur, en vrijheid.

 • Vrijheid en flexibiliteit: Kies uit een breed aanbod aan optionele activiteiten om je reis aan te passen aan jouw voorkeuren.

 • Ervaren reisbegeleider: Jouw reisbegeleider zorgt ervoor dat je zorgeloos op reis kunt gaan, geeft tips voor de leukste activiteiten, en reserveert lekkere restaurantjes.  

groepsreizen canada

Canada Raften Groepsreis

10 onvergetelijke ervaringen in Noord-Amerika

 1. Fiets over de Golden Gate Bridge in San Francisco

 2. Kayak langs de kust van Vancouver Island

 3. Waan je een filmster in Hollywood

 4. Ontdek de cultuur en geschiedenis van de hoofdstad van de USA

 5. Wandel over een gletsjer in Jasper National park

 6. Met de helikopter over de Grand Canyon

 7. Waag je kans op succes in Las Vegas

 8. Ga naar een zotte sportwedstrijd in Canada of de Verenigde Staten

 9. Ontdek alle highlights van the city that never sleeps: New York!

 10. Voel de adrenaline tijdens het wild water raften in Yoho

Alle reizen naar Noord-Amerika

Veelgestelde vragen

Wanneer komen nieuwe reisperiodes online?

We werken bij Mundero met een maand-per-maand systeem. Telkens zal je dus in het begin van een nieuwe maand ook nieuwe reisperiodes terugvinden.

Welke periodes wanneer online komen, daar kan je een handig optelsommetje van +9 voor gebruiken. Bovendien werken we met terugkomstdatum van de reis.

Enkele voorbeeldjes:

 • 1 februari 2025 - de 2e maand +9 = alle reizen met terugkomstdatum in november 2025 komen online

 • 1 maart 2025 - de 3e maand +9 = alle reizen met terugkomstdatum in december 2025 komen online

 • 1 april 2025 - de 4e maand +9 = alle reizen met terugkomstdatum in januari 2025 komen online

 • Enzovoort

Maak ik voor de reis al kennis met de reisleider en andere reizigers?

We organiseren voor al onze reizen voor het vertrek een bijeenkomst. Zo maak je kennis met de reisgenoten en met je reisleider. De reisleider stelt de reis en de verschillende bestemmingen voor. Je kan hier terecht met al de vragen waar je nog mee zit. We maken er een toffe avond van en dromen al weg over de reis. Op de facebookpagina van de reis wordt de datum en plaats van de bijeenkomst bekend gemaakt door de reisleider.

🇧🇪 Voor reizen met vertrek uit België, gaat deze bijeenkomst door in België.

🇳🇱 Voor reizen met vertrek uit Nederland, gaat deze bijeenkomst door in Nederland.

Je herkent het vertrekland van een reis door het vlagje dat bij startlocatie staat.

Kan ik me ook alleen inschrijven?

Op elke Mundero reis zijn er reizigers die zich alleen inschrijven. Op veel reizen bestaat de meerderheid van de groep uit reizigers die zich alleen inschrijven. Je leert elkaar op reis heel snel kennen en de sfeer komt ook meteen op gang doordat je samen een fantastisch avontuur beleeft. Een maand voor het vertrek van de reis, maakt je reisleider een facebook groep aan. Daar leer je elkaar op voorhand al kennen.

Wie gaat er mee op reis?

Onze groepen bestaan uit één Nederlandstalige reisleider en een mix van reizigers die zich alleen of samen met vrienden inschrijven. Alleen op reis gaan is ideaal als je snel nieuwe mensen wil leren kennen. Het minimum aantal om de reis te kunnen laten doorgaan is 5 reizigers. Het maximum aantal reizigers van deze reis vind je bovenaan deze pagina terug. Bij elke specifieke reisperiode vind je bovendien de leeftijdscategorie van de reis terug: 18 - 25 jarigen, 22 - 30 jarigen of 25 - 35 jarigen. Er gaan reizigers mee zowel uit Vlaanderen als uit Nederland. De groepssamenstelling (geslacht en leeftijd) kan je vanaf de eerste inschrijving al terugvinden bij elke reisperiode.

Zit je nog met vragen?

Heb je nog een vraag over deze reis die hier niet wordt beantwoord? Stel je vraag persoonlijk aan ons:

 • met een mailtje maar groepsreizen@mundero.be

 • telefonisch op het nummer  +32 9 277 89 69

Wat kan ik verwachten van de Mundero reisleider?

Mundero zorgt voor eigen reisleiders. Zij beschikken over een zeer open visie op de wereld, een grote voorliefde voor reizen en zijn zeer optimistisch ingesteld. Ze brengen ook hun passie voor het reizen over aan de reizigers. De Mundero reisleiders zorgen er voor dat je maximaal je grenzen kan verleggen in een veilige ruimte en dat alles tot in de puntjes geregeld is: je vervoer, je slaapplaats, het eten,… Jouw reisleider is het aanspreekpunt tijdens je reis en geeft tips over wat er allemaal te beleven valt, zowel overdag als ‘s avonds. Leer onze reisleiders hier kennen.

Wat is die fameuze First Five Korting?

Voor al onze reizen en reisperiodes geven we een korting voor de eerste 5 personen die zich inschrijven. Zie het wat als een 'early bird korting'. De grootte van deze korting hangt af van reis tot reis. Klik hier voor meer informatie over de First Five Korting.

Hoe zit dat nu met die vrijheid?

Mundero biedt het comfort aan van een georganiseerde groepsreis met de unieke vrijheid om ook zelf op ontdekking te kunnen gaan. Zo regelen wij het vervoer, overnachtingen en de belangrijkste excursies. Daarnaast heb je zelf de mogelijkheid om je eigen gang te gaan op dagen dat er niet wordt gereisd. Je kan kiezen wat je wilt bezoeken, of je ’s avonds gaat feesten of liever iets rustiger wil doen, waar je gaat eten, … De reisleider geeft bij elke plaats interessante tips over bezienswaardigheden, optionele excursies en restaurants. Had je zelf nog iets anders in gedachten, dan staat je reisleider paraat om dit te helpen organiseren. Bij Mundero is er steeds dialoog tussen de deelnemers en de reisleiders. Zo kan iedereen de reis maximaal naar eigen voorkeur beleven. De reisleider heeft een basiskennis van de bestemmingen, maar voor extra informatie kunnen er lokale gidsen geraadpleegd worden.

Hoe worden de vluchten georganiseerd?

Vluchten vertrekken vanuit België. Soms vertrekt de vlucht vanuit Amsterdam of Parijs en voorziet Mundero het transport per trein.

Mundero zoekt steeds naar de beste verbinding voor de hele groep. De plaatsen op vluchten zijn vaak beperkt tijdens drukke periodes. Vandaar kan Mundero niet garanderen dat de hele groep samen naar de bestemming vliegt. Indien het voorkomt dat de reis vertrekt in verschillende groepen, dan zal er steeds een medewerker van Mundero aanwezig zijn in de luchthaven bij het vertrek.

Vluchtprijzen gaan snel de hoogte in, naarmate de vertrekdatum dichterbij komt. Om plaatsen op deze reis te kunnen blijven garanderen, zijn we soms genoodzaakt om hiervoor een extra kost in rekening te brengen. Deze extra kost is uiteraard niet van toepassing indien je al bent ingeschreven!