Over Mundero

Avontuurlijk rondreizen

Mundero, dat is avontuurlijk rondreizen in groep met Nederlandstalige leeftijdsgenoten! Op Mundero reis zit je niet stil. Integendeel, je trekt er op uit met een groep en haalt het meeste uit elke bestemming. Er is voldoende vrijheid voor eigen inbreng en spontane beslissingen tijdens de reis.

Groepsreizen over de hele wereld

Samen met een groepje reizigers brengt Mundero je op de zotste plaatsen in de wereld. Trek met een groepje reislustigen naar Europa, Noord-Amerika, Latijns-America, Azië, Afrika en Oceanië.

TRIP BRA Groot3

10 redenen om voor Mundero te kiezen

✔️ avontuurlijke groepsreizen op maat van 18 – 35 jarigen

✔️ Nederlandstalige reizigers en reisbegeleiding

✔️ singles, koppels en kleine groepjes vrienden

✔️ groepen van maximaal 13 reizigers 

✔️ veel vrijheid en optionele activiteiten

✔️ comfortabele hostels, guesthouses, motels, Airbnb’s…

✔️ backpacken over de hele wereld

✔️ schrijf je alleen in, net als 90% van onze reizigers

✔️ betaalbare reizen

✔️ kleinschalige, persoonlijke organisatie

De Mundero manier van reizen…

Reis met leeftijdsgenoten

Je reist steeds met je eigen leeftijdsgenoten. Elke reisperiode heeft een specifieke leeftijdsgrens (minimumleeftijd en maximumleeftijd). Dezelfde reis wordt steeds aangeboden voor verschillende leeftijdscategoriën. Zo is er voor ieder wat wils.

Onze leeftijdsgroepen zijn:

  • 18 - 25 jarigen

  • 22 - 30 jarigen

  • 25 - 35 jarigen

Bij elke reisperiode kan je zien wie er is ingeschreven voor een reis (leeftijd en geslacht). Handig toch?

Flexibele verblijfplaatsen

We verblijven in de leukste hostels, guesthouses, hotels, Airbnb’s, lodges… en letten op een goede ligging voor alle activiteiten. Hier zijn steeds een comfortabel bed, bedlinnen en op enkele plaatsen ook handdoeken voorzien. In de hostels geniet je van de losse sfeer en leer je internationaal gezelschap kennen. Waar mogelijk slaap je uitsluitend met mensen uit de groep in dezelfde kamer. Er is af en toe een bar en/of restaurant aanwezig waar we verblijven.

Alleen op reis? Je bent niet alleen!

Op elke Mundero reis zijn er reizigers die zich alleen inschrijven. Bij veel reizen bestaat de meerderheid van de groep uit deelnemers die zich alleen inschrijven. Je leert elkaar op reis heel snel kennen en de sfeer komt ook meteen op gang doordat je samen een fantastisch avontuur beleeft. Voor reizen buiten Europa organiseren we een bijeenkomst voor het vertrek. Bovendien maakt je reisleider een facebookgroep aan. Daar leer je elkaar op voorhand al kennen.

Reisbegeleiding en vrijheid

Mundero biedt het comfort aan van een georganiseerde groepsreis met de unieke vrijheid om ook zelf op ontdekking te kunnen gaan. Zo regelen wij het vervoer, overnachtingen en de belangrijkste excursies. Daarnaast heb je zelf de mogelijkheid om je eigen gang te gaan op dagen waarop er niet wordt gereisd. Je kan kiezen wat je wilt bezoeken, of je ’s avonds gaat feesten of liever iets rustiger wil doen, waar je gaat eten… De reisleider geeft bij elke plaats interessante tips over bezienswaardigheden, optionele excursies en restaurants. Had je zelf nog iets anders in gedachten, dan staat je reisleider paraat om dit te helpen organiseren. Bij Mundero is er steeds dialoog tussen de deelnemers en de reisleiders. Zo kan iedereen de reis maximaal beleven volgens eigen voorkeur. De reisleider heeft een basiskennis van de bestemmingen, maar voor extra informatie kunnen er lokale gidsen ingeschakeld worden.

Persoonlijk

Voor de Mundero reisleider is persoonlijk contact met de deelnemers van groot belang. Dit zorgt ervoor dat hij of zij goed kan inschatten waar de voorkeuren van de jongeren naar uitgaan. Er wordt ingespeeld op de wensen van de groep waarop de reisleider snel aanpassingen en beslissingen kan maken in het voordeel van elke reiziger.

Ontdekken in kleine groep

Bij Mundero trek je er steeds op uit met een kleine groep. Het kleine aantal personen maakt het mogelijk om vele plaatsen nog intensiever te ontdekken. Geen grote bussen en massatoerisme maar gezellige privé-busjes en uiteraard het openbaar vervoer. Net deze manier van reizen zorgt vaak voor onverwachte, hechte vriendschappen.

Begeleiding

Mundero beschikt over een eigen team van enthousiaste reisleiders. Zij hebben een open visie op de wereld, een grote voorliefde voor reizen en zijn zeer optimistisch ingesteld. Hun doel? Hun passie voor reizen zoveel mogelijk overbrengen op de jongeren. De Mundero reisleiders zorgen ervoor dat je, binnen een veilig kader, maximaal je grenzen kan verleggen!

Leer hier ons team kennen.

Leer hier de reisleiders van Mundero kennen.

Stap mee het avontuur in en meld je aan als reisleider.

Trip Teaser RTE

Trip Teaser PER

Trip Teaser GRI

TRIP BRA Highlight1

Gerust op reis met Mundero

Mundero organiseert reizen met reislicentie 9509 en is lid van de VVR.

Mundero is verzekerd tegen financieel onvermogen bij Amlin.

Op alle Mundero reizen is een reisbijstandsverzekering inbegrepen in de prijs.