Het Mundero Team

Ons topteam bestaat uit deze zes jonge reizigers. Maarten, Joost, Seppe, Bo, David en Margo zorgen er achter de schermen voor dat alle reizen goed verlopen. Zij zorgen voor de voorbereiding voor je reis, voor bijstand tijdens je reis en voor de nodige aanpassingen en optimalisatie na je reis. Enkele keren per jaar trekken ze er zelf op uit en begeleiden ze een Mundero groepsreis.

Maarten

Maarten is de oprichter van Mundero. Sinds zijn Erasmus uitwisseling in Brazilië heeft hij de reismicrobe goed te pakken gekregen. Hij leerde zelfstandig backpacken en doet niet liever dan met de rugzak nieuwe landen te ontdekken. Vroeger deed hij dat alleen of met enkele vrienden, maar nu wil hij zijn ervaring delen met iedereen die mee gaat op Mundero reis. Maarten is een zeer gemotiveerde, optimistische persoon en jong van geest: kortom een troef op jouw vakantie. Maarten houdt van Latijns-Amerika en beheerst de talen Spaans en Portugees als geen ander. Hij zorgt als ingenieur mee voor de technische kant van Mundero.

Maarten Profielfoto

Reisleider Joost

Joost

Joost is de tweede telg van de Mundero familie. Na een jarenlange vriendschap met Mundero oprichter Maarten, was de tijd in 2017 rijp om collega/vrienden te worden. Joost studeerde Internationale Politiek in Gent, maar deed daar uiteindelijk niet zoveel mee, want de droomjob riep... Stuur je een mailtje naar Mundero, doe je een babbeltje op de chat, krijg je mooie informatiedocumenten over je reis, vertelt je reisleider je over die fantastische voorbereiding van jouw Mundero reis, ... dan zit Joost er wellicht ergens met een poot tussen! Privé is Joost verzot op ... reizen natuurlijk. Zijn grote passie is Zuid-Amerika waar hij niets liever doet dan een Spaans of Portugees babbeltje met de locals te doen.

Joost zijn grote levensdoel is meer landen te bezoeken dan Seppe, wat verbazingwekkend goed lukt ;-)

Seppe

Seppe werkt sinds 2019 als trip manager bij Mundero. Hier probeert hij zijn passie voor avontuurlijk reizen met zoveel mogelijk reizigers te delen. Voor hij bij Mundero aan de slag ging bouwde hij een ruime reis ervaring op.

Op zijn 17de trok hij voor een jaar naar de Verenigde Staten om op uitwisseling te gaan. Dit opende de deuren voor nog meer avonturen. Zo ging hij op uitwisseling in Chili, deed hij zijn stage bij de Guna Yala's in Panama en trok hij met zijn kleine backpack overal naar toe van India tot Alaska.

Binnen Mundero organiseert Seppe verschillende avontuurlijke trips en zorgt hij ervoor dat de social media en IT tip top in orde staat. Ook slaat hij nooit de kans af om een Mundero trip te begeleiden.

Verder is Seppe net zoals Joost een fervent loper maar juist dan net iets sneller ;-) #belgrademarathon

Reisleider Seppe (1)

Bo Team

Bo

Bo mag zich sinds 2022 het trotse, vierde lid van de Mundero familie noemen. Ze is enthousiast, gedreven, maar vooral continue op zoek naar nieuwe ervaringen. Zo kon ze al een mooi aantal landen op de wereldkaart aftikken. Toch is haar bucket list met landen die ze wil bezoeken eindeloos! Hoe avontuurlijker, hoe beter!

Bij Mundero combineert ze haar passie voor reizen en de wereld verkennen met haar achtergrond in marketing. Zo ontfermt ze zich over de digitale marketing en is ze ook organisator van enkele trips. Daarnaast doet ze niks liever dan af en toe zelf een reis begeleiden!

David

David is bij het Mundero team gekomen om de boekhouding en administratieve kant op zich te nemen. Hij heeft een grote interesse in informatica & automatisering overgehouden vanuit zijn bacheloropleiding Elektromechanica en zorgt ervoor dat steeds alle cijfertjes kloppen.

Dat wil echter niet zeggen dat hij de kans niet zal grijpen om hier en daar een reisje mee te pikken! David begeleidde al enkele Mundero reizen en onderneemt jaarlijks zelf meerdere avontuurlijke reizen. Zijn doel is dan ook om doorheen zijn leven nog zoveel mogelijk landen, culturen, gebergten en veel meer te ontdekken. Je kan hem ook tegenkomen op diverse Vlaamse podia als gitarist, hij is gediplomeerd & uitvoerend muzikant. Zo heeft hij zelf 5 actieve bands en geeft hij les in muziekscholen & privé.

David Team5

Ons team Margo

Margo

Van enthousiaste reisleidster naar de zesde vaste medewerker van het Mundero-team! Vanaf november 2022 heeft Margo haar grote droom waar kunnen maken om van haar passie haar beroep te maken : reizen organiseren en begeleiden. Bij Mundero zal ze vooral het grote aanbod aan avontuurlijke trips helpen organiseren als trip organisator. 

Als studente Spaans en Engels ging ze een semester op Erasmus in Spanje en trok ze drie maanden naar Ecuador voor haar buitenlandse stage. Ze zeggen al eens dat ze een oversociale madam is in het Gentse… en dat klopt volledig. Margo mengt zich het allerliefste tussen de locals om wereldwijd nieuwe vrienden te maken en zo een cultuur nóg beter te leren kennen. 

Haar doel is om ooit meer landen dan haar collega’s bezocht te hebben ;-) work in progress…