Het Mundero Team

Ons topteam bestaat uit deze 11 jonge reizigers. Maarten, Joost, Seppe, Bo, David, Margo, Siri, Louise, Laika, Lize en Michiel zorgen er achter de schermen voor dat alle reizen goed verlopen. Zij zorgen voor de voorbereiding voor je reis, voor bijstand tijdens je reis en voor de nodige aanpassingen en optimalisatie na je reis. Enkele keren per jaar trekken ze er zelf op uit en begeleiden ze een Mundero groepsreis.

Maarten

Maarten is de oprichter van Mundero. Sinds zijn Erasmus uitwisseling in Brazilië heeft hij de reismicrobe goed te pakken gekregen. Hij leerde zelfstandig backpacken en doet niet liever dan met de rugzak nieuwe landen te ontdekken. Vroeger deed hij dat alleen of met enkele vrienden, maar nu wil hij zijn ervaring delen met iedereen die mee gaat op Mundero reis. Maarten is een zeer gemotiveerde, optimistische persoon en jong van geest: kortom een troef op jouw vakantie. Maarten houdt van Latijns-Amerika en beheerst de talen Spaans en Portugees als geen ander. Hij zorgt als ingenieur mee voor de technische kant van Mundero.

Maarten Profielfoto

Reisleider Joost

Joost

Joost is de tweede telg van de Mundero familie. Na een jarenlange vriendschap met Mundero oprichter Maarten, was de tijd in 2017 rijp om collega/vrienden te worden. Joost studeerde Internationale Politiek in Gent, maar deed daar uiteindelijk niet zoveel mee, want de droomjob riep... Stuur je een mailtje naar Mundero, doe je een babbeltje op de chat, krijg je mooie informatiedocumenten over je reis, vertelt je reisleider je over die fantastische voorbereiding van jouw Mundero reis, ... dan zit Joost er wellicht ergens met een poot tussen! Privé is Joost verzot op ... reizen natuurlijk. Zijn grote passie is Zuid-Amerika waar hij niets liever doet dan een Spaans of Portugees babbeltje met de locals te doen.

Joost zijn grote levensdoel is meer landen te bezoeken dan Seppe, wat verbazingwekkend goed lukt ;-)

Seppe

Seppe werkt sinds 2019 als trip manager bij Mundero. Hier probeert hij zijn passie voor avontuurlijk reizen met zoveel mogelijk reizigers te delen. Voor hij bij Mundero aan de slag ging bouwde hij een ruime reis ervaring op.

Op zijn 17de trok hij voor een jaar naar de Verenigde Staten om op uitwisseling te gaan. Dit opende de deuren voor nog meer avonturen. Zo ging hij op uitwisseling in Chili, deed hij zijn stage bij de Guna Yala's in Panama en trok hij met zijn kleine backpack overal naar toe van India tot Alaska.

Binnen Mundero organiseert Seppe verschillende avontuurlijke trips en zorgt hij ervoor dat de IT tip top in orde staat. Ook slaat hij nooit de kans af om een Mundero trip te begeleiden.

Verder is Seppe net zoals Joost een fervent loper maar juist dan net iets sneller ;-) #belgrademarathon

Reisleider Seppe (1)

Bo Team

Bo

Bo mag zich sinds 2022 het trotse, vierde lid van de Mundero familie noemen. Ze is enthousiast, gedreven, maar vooral continue op zoek naar nieuwe ervaringen. Zo kon ze al een mooi aantal landen op de wereldkaart aftikken. Toch is haar bucket list met landen die ze wil bezoeken eindeloos! Hoe avontuurlijker, hoe beter!

Bij Mundero combineert ze haar passie voor reizen en de wereld verkennen met haar achtergrond in marketing. Zo ontfermt ze zich over de digitale marketing en is ze ook organisator van enkele trips. Daarnaast doet ze niks liever dan af en toe zelf een reis begeleiden!

David

David is bij het Mundero team gekomen om de boekhouding en administratieve kant op zich te nemen. Hij heeft een grote interesse in informatica & automatisering overgehouden vanuit zijn bacheloropleiding Elektromechanica en zorgt ervoor dat steeds alle cijfertjes kloppen.

Dat wil echter niet zeggen dat hij de kans niet zal grijpen om hier en daar een reisje mee te pikken! David begeleidde al enkele Mundero reizen en onderneemt jaarlijks zelf meerdere avontuurlijke reizen. Zijn doel is dan ook om doorheen zijn leven nog zoveel mogelijk landen, culturen, gebergten en veel meer te ontdekken. Je kan hem ook tegenkomen op diverse Vlaamse podia als gitarist, hij is gediplomeerd & uitvoerend muzikant. Zo heeft hij zelf 5 actieve bands en geeft hij les in muziekscholen & privé.

David Team5

Ons team Margo

Margo

Van enthousiaste reisleidster naar de zesde vaste medewerker van het Mundero-team! Vanaf november 2022 heeft Margo haar grote droom waar kunnen maken om van haar passie haar beroep te maken : reizen organiseren en begeleiden. Bij Mundero zal ze vooral het grote aanbod aan avontuurlijke trips helpen organiseren als trip organisator. 

Als studente Spaans en Engels ging ze een semester op Erasmus in Spanje en trok ze drie maanden naar Ecuador voor haar buitenlandse stage. Ze zeggen al eens dat ze een oversociale madam is in het Gentse… en dat klopt volledig. Margo mengt zich het allerliefste tussen de locals om wereldwijd nieuwe vrienden te maken en zo een cultuur nóg beter te leren kennen. 

Haar doel is om ooit meer landen dan haar collega’s bezocht te hebben ;-) work in progress…

Siri

Siri is sinds 2023 deel van het Mundero team waar ze als  trip organizer meewerkt aan jouw volgende reis. Daarnaast verdiept ze zich in alles wat met vluchten te maken heeft.  

Na 1,5 jaar in Peru gewoond te hebben kan ze de Latijns-Amerikaanse vibes moeilijk missen. Ze trekt dan ook nog steeds naar haar favoriete continent zo vaak als ze kan!

Op reis loopt ze graag eens goed verloren om nieuwe ontdekkingen te doen en de beste avonturen op haar af te laten komen. Ze is verzot op groene bergen, blauwe oceanen, veel natuur, babbeltjes met locals en véél island vibes!

TEAM_SIRI

Louise team

Louise

Louise maakte van de wereld haar kantoor sinds ze in 2023 haar plek vond bij Mundero. Als digital growth marketeer, trip organisator en reisbegeleider zal je haar zeker online of op reis eens tegenkomen.

Haar verhaal als reiziger begon toen ze op 16-jarige leeftijd haar thuisland België omwisselde voor een jaar in Amerika, een ervaring die haar niet alleen zelfstandigheid, maar ook het reisvirus bijbracht. Datzelfde virus leidde haar onder andere naar de besneeuwde landschappen van Zweden, waar ze tijdens haar Erasmus zes maanden verbleef. Maar haar reispassie stopte niet bij Europa's grenzen; Louise heeft haar backpack ook door Zuid-Oost Azië gedragen.

Wat wordt het volgende avontuur? Hopelijk een bestemming met veel natuur en avontuur!

Laika

Na heel wat reizen te hebben begeleid was Laika (links op de foto) overgelukkig om nu ook vast onderdeel van het Mundero-team te kunnen uitmaken. Ze spitst zich vooral toe op de organisatie van de reizen en als je een mailtje stuurt naar Mundero, is de kans groot dat zij je zal antwoorden.

Tijdens en na haar studies Spaans en Duits spendeerde ze veel tijd in Peru, op Erasmus in Spanje en Cyprus en reisde ze een tijd lang solo door Azië en Centraal-Amerika.

En wat is er beter dan haar passie voor reizen te kunnen delen met collega’s, als reisleidster en met iedereen die het maar horen wil. Natuur, cultuur en mooie mensen, meer heeft ze niet nodig.

Laika Team 4

20220713 114838 (1)

Lize

Wat krijg je als je een gepassioneerde reiziger combineert met een geboren organisator en bezige bij? Ontmoet Lize, het 10de enthousiaste lid van de Mundero familie! Na enkele jaren in de luchtvaartsector werd het hoog tijd om haar passie voor avontuurlijk reizen uit te breiden naar haar droomjob binnen Mundero. Naast het organiseren en begeleiden van enkele fantastische trips, zal ze zich ontfermen over alle binnenkomende vragen van (toekomstige) reizigers :-).

Tijdens haar studies communicatiemanagement en air traffic control spendeerde ze semesters in Kroatië en Zweden, en ontwikkelde ze haar passie voor reizen, hiken en avontuurlijke roadtrips. Toen ze jaren geleden voor het eerst op solo trektocht vertrok door de Alpen, kreeg ze de smaak helemaal te pakken!

Haar passie voor hiken is een drijvende kracht en bracht haar al tot in alle uithoeken van Europa en Canada. Haar droom? Samen met andere enthousiaste reizigers zoveel mogelijk moois van deze wereld ontdekken!

Michiel

Michiel liet de consultancy wereld achter zich om zich volledig op zijn passie voor reizen te storten. Als reisleider was hij al actief bij Mundero, als trip organiser verzorgt hij nu ook de organisatie van trips alsook de vluchten.

Naast zijn onstilbare reishonger geniet Michiel er ook van om landen als local te ontdekken. Zo woonde hij meerdere jaren in Spanje, Portugal, Frankrijk, Costa Rica en Colombia. ¡Que chimba! Hij is ook een fervente sporter. Surfen, klimmen, lopen, … Voorlopig komt hij wel nog niet in de buurt van de prestaties van Joost en Seppe.

Michiel wil zoveel mogelijk van de wereld zien maar belandt het meerendeel van de tijd toch weer in Latijns-Amerika .

Scherm­afbeelding 2023-12-22 om 11.42.02