Road Trip

Je eigen wagen of minibusje, dat is de ultieme vrijheid om te gaan en staan waar je wilt. Tijdens de Mundero roadtrips ben je niet afhankelijk van openbaar vervoer en beslis je samen met de groep wat je bezoekt, hoe lang je 'blijft plakken' en waar je die kleine 'detour' wilt maken. Bovendien luister je tegelijkertijd naar de beste Spotify playlist! Tijdens de Mundero roadtrips heb je de kans om zelf achter het stuur te kruipen als je hier zin in hebt.

roadtripsfeer

Een roadtrip is een avontuurlijke en opwindende manier om een bestemming te verkennen. Wat het zo leuk maakt, is de vrijheid en flexibiliteit die je hebt. Je bent niet gebonden aan vaste schema's of routes, maar kunt zelf bepalen waar je naartoe gaat, hoe lang je ergens blijft en welke pitstops je maakt. Elke dag is een nieuw hoofdstuk van ontdekkingen en verrassingen. Je kunt genieten van prachtige landschappen die aan je voorbij trekken, pittoreske dorpjes ontdekken, stoppen bij adembenemende uitzichtpunten en lokale gerechten proeven in gezellige eetgelegenheden.

Bovendien creëer je onvergetelijke herinneringen met je reisgenoten terwijl je samen meezingertjes brult, goede verhalen deelt en lacht om grappige momenten. Of je nu de bergen doorkruist of langs kustwegen rijdt, een roadtrip biedt de mogelijkheid om de bestemming op een unieke en authentieke manier te ervaren. Het is een ultiem gevoel van vrijheid en avontuur dat elke reiziger zou moeten beleven.

Bij Mundero bieden we vele, fantastische road trips aan. Van het betoverende IJsland tot de adembenemende landschappen van West Coast USA, van de wilde avonturen van de Griekse eilanden, tot de prachtige natuur van West-Canada. Of je nu op zoek bent naar een onvergetelijke ervaring in het zuiden van Italië, de Noorse fjorden wilt verkennen, de adembenemende landschappen van Nieuw-Zeeland wilt ontdekken, of de historische charme van Sicilië wilt ervaren, Mundero heeft de perfecte reis voor jou!

De tien mooiste roadtrips:

roadtripview

Roadtripsfeerijsland

Zelf achter het stuur? Ja natuurlijk!

Heb je al voldoende rijervaring? Dan mag je zeker zelf rijden. Geregeld afwisselen van bestuurder is de ideale manier om alert te blijven. Je hoeft je geen zorgen te maken om brandstof, verzekeringen, parkeerkosten of tolwegen. Deze kosten worden volledig door Mundero gedragen. Het is aangewezen om een rijbewijs te hebben op de roadtrips. Heb je er toch geen? Ook dat is geen probleem! Als co-chauffeur kun jij degenen met rijbewijs goed helpen.

Zoals in de algemene voorwaarden beschreven ben je als bestuurder zelf verantwoordelijk voor verkeersboetes, onverantwoord rijgedrag en nalatigheid, met schade tot gevolg. Mundero zorgt waar mogelijk voor een volledige verzekering. Soms is een franchise van toepassing of zijn er specifieke zaken die niet kunnen verzekerd worden. Als hoofdbestuurder dien je vaak te beschikken over een (internationaal) rijbewijs en een kredietkaart (niet prepaid) op je eigen naam. Je reisleider geeft hier meer informatie over.

Met Mundero kun je genieten van de ultieme vrijheid van een roadtrip en de mooiste bestemmingen op aarde verkennen. Ervaar de schoonheid, cultuur en avontuur van deze bestemmingen tijdens de reis van je leven. Bereid je voor op onvergetelijke avonturen en creëer herinneringen die een leven lang meegaan.

Boek vandaag nog jouw Mundero roadtrip en ervaar het ultieme avontuur op de weg.

AUS ayers-rock-587823

Ga op roadtrip met Mundero:

Alle reizen voor Road Trip

Veelgestelde vragen

Wanneer komen nieuwe reisperiodes online?

We werken bij Mundero met een maand-per-maand systeem. Telkens zal je dus in het begin van een nieuwe maand ook nieuwe reisperiodes terugvinden.

Welke periodes wanneer online komen, daar kan je een handig optelsommetje van +9 voor gebruiken. Bovendien werken we met terugkomstdatum van de reis.

Enkele voorbeeldjes:

  • 1 februari 2025 - de 2e maand +9 = alle reizen met terugkomstdatum in november 2025 komen online

  • 1 maart 2025 - de 3e maand +9 = alle reizen met terugkomstdatum in december 2025 komen online

  • 1 april 2025 - de 4e maand +9 = alle reizen met terugkomstdatum in januari 2025 komen online

  • Enzovoort

Maak ik voor de reis al kennis met de reisleider en andere reizigers?

We organiseren voor al onze reizen voor het vertrek een bijeenkomst. Zo maak je kennis met de reisgenoten en met je reisleider. De reisleider stelt de reis en de verschillende bestemmingen voor. Je kan hier terecht met al de vragen waar je nog mee zit. We maken er een toffe avond van en dromen al weg over de reis. Op de facebookpagina van de reis wordt de datum en plaats van de bijeenkomst bekend gemaakt door de reisleider.

🇧🇪 Voor reizen met vertrek uit België, gaat deze bijeenkomst door in België.

🇳🇱 Voor reizen met vertrek uit Nederland, gaat deze bijeenkomst door in Nederland.

Je herkent het vertrekland van een reis door het vlagje dat bij startlocatie staat.

Kan ik me ook alleen inschrijven?

Op elke Mundero reis zijn er reizigers die zich alleen inschrijven. Op veel reizen bestaat de meerderheid van de groep uit reizigers die zich alleen inschrijven. Je leert elkaar op reis heel snel kennen en de sfeer komt ook meteen op gang doordat je samen een fantastisch avontuur beleeft. Een maand voor het vertrek van de reis, maakt je reisleider een facebook groep aan. Daar leer je elkaar op voorhand al kennen.

Wie gaat er mee op reis?

Onze groepen bestaan uit één Nederlandstalige reisleider en een mix van reizigers die zich alleen of samen met vrienden inschrijven. Alleen op reis gaan is ideaal als je snel nieuwe mensen wil leren kennen. Het minimum aantal om de reis te kunnen laten doorgaan is 5 reizigers. Het maximum aantal reizigers van deze reis vind je bovenaan deze pagina terug. Bij elke specifieke reisperiode vind je bovendien de leeftijdscategorie van de reis terug: 18 - 25 jarigen, 22 - 30 jarigen of 25 - 35 jarigen. Er gaan reizigers mee zowel uit Vlaanderen als uit Nederland. De groepssamenstelling (geslacht en leeftijd) kan je vanaf de eerste inschrijving al terugvinden bij elke reisperiode.

Zit je nog met vragen?

Heb je nog een vraag over deze reis die hier niet wordt beantwoord? Stel je vraag persoonlijk aan ons:

  • met een mailtje maar groepsreizen@mundero.be

  • telefonisch op het nummer  +32 9 277 89 69

Wat kan ik verwachten van de Mundero reisleider?

Mundero zorgt voor eigen reisleiders. Zij beschikken over een zeer open visie op de wereld, een grote voorliefde voor reizen en zijn zeer optimistisch ingesteld. Ze brengen ook hun passie voor het reizen over aan de reizigers. De Mundero reisleiders zorgen er voor dat je maximaal je grenzen kan verleggen in een veilige ruimte en dat alles tot in de puntjes geregeld is: je vervoer, je slaapplaats, het eten,… Jouw reisleider is het aanspreekpunt tijdens je reis en geeft tips over wat er allemaal te beleven valt, zowel overdag als ‘s avonds. Leer onze reisleiders hier kennen.

Wat is die fameuze First Five Korting?

Voor al onze reizen en reisperiodes geven we een korting voor de eerste 5 personen die zich inschrijven. Zie het wat als een 'early bird korting'. De grootte van deze korting hangt af van reis tot reis. Klik hier voor meer informatie over de First Five Korting.

Hoe zit dat nu met die vrijheid?

Mundero biedt het comfort aan van een georganiseerde groepsreis met de unieke vrijheid om ook zelf op ontdekking te kunnen gaan. Zo regelen wij het vervoer, overnachtingen en de belangrijkste excursies. Daarnaast heb je zelf de mogelijkheid om je eigen gang te gaan op dagen dat er niet wordt gereisd. Je kan kiezen wat je wilt bezoeken, of je ’s avonds gaat feesten of liever iets rustiger wil doen, waar je gaat eten, … De reisleider geeft bij elke plaats interessante tips over bezienswaardigheden, optionele excursies en restaurants. Had je zelf nog iets anders in gedachten, dan staat je reisleider paraat om dit te helpen organiseren. Bij Mundero is er steeds dialoog tussen de deelnemers en de reisleiders. Zo kan iedereen de reis maximaal naar eigen voorkeur beleven. De reisleider heeft een basiskennis van de bestemmingen, maar voor extra informatie kunnen er lokale gidsen geraadpleegd worden.

Hoe worden de vluchten georganiseerd?

Vluchten vertrekken vanuit België. Soms vertrekt de vlucht vanuit Amsterdam of Parijs en voorziet Mundero het transport per trein.

Mundero zoekt steeds naar de beste verbinding voor de hele groep. De plaatsen op vluchten zijn vaak beperkt tijdens drukke periodes. Vandaar kan Mundero niet garanderen dat de hele groep samen naar de bestemming vliegt. Indien het voorkomt dat de reis vertrekt in verschillende groepen, dan zal er steeds een medewerker van Mundero aanwezig zijn in de luchthaven bij het vertrek.

Vluchtprijzen gaan snel de hoogte in, naarmate de vertrekdatum dichterbij komt. Om plaatsen op deze reis te kunnen blijven garanderen, zijn we soms genoodzaakt om hiervoor een extra kost in rekening te brengen. Deze extra kost is uiteraard niet van toepassing indien je al bent ingeschreven!