Road Trips

Op onze Road Trips maken we gebruik van huurwagens en/of minibusjes. Je ontdekt je bestemming en hebt de vrijheid om zelf te beslissen waar je naartoe gaat, zonder afhankelijk te zijn van het openbaar vervoer. Het is aangewezen (maar niet verplicht) om over een rijbewijs te beschikken op onze road trips.

Enkele westerse landen in Europa, Noord-Amerika en Oceanië ontdek je het best met je eigen vervoer!

Met een roadtrip doorkruis je een gebied op je eigen tempo en met alle vrijheid! Maak zelf een playlist en geniet van de prachtige landschappen die je samen doorkruist. Je pauzeert waar je zelf wil en hebt dus alle vrijheid om te stoppen bij de leukste uitkijkpunten, wandelingen, winkels, barretjes en restaurants.

Zelf achter het stuur? Ja natuurlijk!

Heb je al voldoende rijervaring? Dan mag je zeker zelf eens rijden. Geregeld afwisselen van bestuurder is de ideale manier om alert te blijven. Je hoeft je geen zorgen te maken om brandstof, verzekeringen, parkeerkosten of tolwegen. Deze kosten worden volledig door Mundero gedragen.

Zoals in de algemene voorwaarden wordt beschreven, ben je als bestuurder zelf verantwoordelijk voor verkeersboetes, onverantwoord rijgedrag en nalatigheid, met schade tot gevolg. Mundero zorgt waar mogelijk voor een volledige verzekering. Soms is een franchise van toepassing of zijn er specifieke zaken die niet kunnen verzekerd worden. Als hoofdbestuurder dien je vaak te beschikken over een (internationaal) rijbewijs en een kredietkaart (niet prepaid) op je eigen naam. Je reisleider geeft hier meer informatie over.

ROAD TRIPS MUNDERO PAGINA 4ROAD TRIPS MUNDERO PAGINA 2

ROAD TRIPS MUNDERO PAGINA

ROAD TRIPS MUNDERO PAGINA 3