Island Hopping

Ontdek de magie van het eilandhoppen tijdens onze reizen binnen het thema 'Island Hopping'. Stap aan boord van een lokaal bootje en laat je meevoeren van het ene naar het andere paradijselijke eiland. Er is niets zo betoverend als de sensatie van het verkennen van nieuwe bestemmingen, omringd door azuurblauwe wateren en adembenemende landschappen. Verwen jezelf met de parelwitte stranden, ga snorkelen tussen kleurrijke koralen en geniet van de warme zonnestralen op je gezicht. En wanneer de dag ten einde loopt, ontspan je in een sfeervolle strandbar met een verfrissende cocktail in je hand, terwijl je geniet van een prachtige zonsondergang die de horizon kleurt.

ISLAND HOPPING

Mundero's Island Hopping reizen brengen je naar enkele van de meest betoverende eilanden ter wereld. Eilanden waar je niet alleen kunt zonnebaden, maar waar er ook voldoende te beleven is. Op elke reis zorgen we dat de Mundero Mix aan bod komt: avontuurlijk rondtrekken, prachtige natuurparken, relaxen, cultuur en contact met locals. Samen met een groep leeftijdsgenoten maak je levenslange herinneringen.

Laat je meevoeren op een zeiltour langs de betoverende Griekse Cycladen, waar je wordt ondergedompeld in de rijke cultuur en geschiedenis van de eilanden. Verken de Komodo-eilanden tijdens een adembenemende 4-daagse boottour, waar je wordt verrast door de ongerepte natuur en de ontmoeting met de majestueuze Komodovaranen. Beleef een unieke ervaring op de San Blas-eilanden, waar je overnacht bij lokale gemeenschappen en een glimp opvangt van hun traditionele levensstijl. Duik of snorkel in de betoverende wateren van de Galapagoseilanden en ontdek de verbazingwekkende diversiteit van het onderwaterleven. Geniet van de sfeervolle eilandjes in Brazilië, waar live muziek de avonden vult en je wordt ondergedompeld in de vrolijke sfeer. Of maak een zeiltocht langs de adembenemende Whitsunday Islands in Australië, waar witte zandstranden en turquoise water samenkomen voor een paradijselijke ervaring.

islandhoppingadventure

IslandhoppenThema

Tien onmisbare Island Hopping avonturen:

 1. Zeiltour langs de Griekse Cycladen

 2. Een 4-daagse back-to-the-basics boottour langs de Komodo eilanden

 3. Overnacht bij de locals op het strand op de San Blas eilanden

 4. Sfeervolle eilandjes met live muziek in Brazilië

 5. Zeilen langs de Whitsunday Islands in Australië

 6. Feesten op de Phi Phi eilanden in Thailand

 7. Verken de vulkanen van eilanden Sicilië en Vulcano

 8. Wandel tussen unieke dieren op de Galapagos eilanden

 9. Ga duiken op Caye Caulker in Belize, het tweede grootste rif van de wereld

 10. Ontdek Paaseiland, 1 van de meest afgelegen plaatsen in de wereld

De Island Hopping reizen bieden de perfecte mix van avontuur, ontspanning en cultuur. We zorgen ervoor dat elke reis vol zit met spannende activiteiten, lokale ervaringen en de vrijheid om nieuwe vrienden te maken en onvergetelijke herinneringen te creëren. Onze ervaren reisbegeleiders staan klaar om je de beste insider tips te geven, je te begeleiden tijdens je reis en ervoor te zorgen dat je optimaal kunt genieten van elke bestemming. Dus pak je backpack en sluit je aan bij andere jongeren voor het ultieme Island Hopping avontuur met Mundero. Ontdek de wereld, laat je verrassen en beleef de reis van je leven op de mooiste eilanden ter wereld.

IslandhoppingHangmat

Ga Island Hoppen met Mundero:

Alle reizen voor Island Hopping

Veelgestelde vragen

Maak ik voor de reis al kennis met de reisleider en andere reizigers?

We organiseren voor al onze reizen voor het vertrek een bijeenkomst. Zo maak je kennis met de reisgenoten en met je reisleider. De reisleider stelt de reis en de verschillende bestemmingen voor. Je kan hier terecht met al de vragen waar je nog mee zit. We maken er een toffe avond van en dromen al weg over de reis. Op de facebookpagina van de reis wordt de datum en plaats van de bijeenkomst bekend gemaakt door de reisleider.

🇧🇪 Voor reizen met vertrek uit België, gaat deze bijeenkomst door in België.

🇳🇱 Voor reizen met vertrek uit Nederland, gaat deze bijeenkomst door in Nederland.

Je herkent het vertrekland van een reis door het vlagje dat bij startlocatie staat.

Wanneer komen nieuwe reisperiodes online?

We werken bij Mundero met een maand-per-maand systeem. Telkens zal je dus in het begin van een nieuwe maand ook nieuwe reisperiodes terugvinden.

Welke periodes wanneer online komen, daar kan je een handig optelsommetje van +9 voor gebruiken. Bovendien werken we met terugkomstdatum van de reis.

Enkele voorbeeldjes:

 • 1 februari 2024 - de 2e maand +9 = alle reizen met terugkomstdatum in november 2024 komen online

 • 1 maart 2024 - de 3e maand +9 = alle reizen met terugkomstdatum in december 2024 komen online

 • 1 april 2024 - de 4e maand +9 = alle reizen met terugkomstdatum in januari 2025 komen online

 • Enzovoort

Kan ik me ook alleen inschrijven?

Op elke Mundero reis zijn er reizigers die zich alleen inschrijven. Op veel reizen bestaat de meerderheid van de groep uit reizigers die zich alleen inschrijven. Je leert elkaar op reis heel snel kennen en de sfeer komt ook meteen op gang doordat je samen een fantastisch avontuur beleeft. Een maand voor het vertrek van de reis, maakt je reisleider een facebook groep aan. Daar leer je elkaar op voorhand al kennen.

Wie gaat er mee op reis?

Onze groepen bestaan uit één Nederlandstalige reisleider en een mix van reizigers die zich alleen of samen met vrienden inschrijven. Alleen op reis gaan is ideaal als je snel nieuwe mensen wil leren kennen. Het minimum aantal om de reis te kunnen laten doorgaan is 5 reizigers. Het maximum aantal reizigers van deze reis vind je bovenaan deze pagina terug. Bij elke specifieke reisperiode vind je bovendien de leeftijdscategorie van de reis terug: 18 - 25 jarigen, 22 - 30 jarigen of 25 - 35 jarigen. Er gaan reizigers mee zowel uit Vlaanderen als uit Nederland. De groepssamenstelling (geslacht en leeftijd) kan je vanaf de eerste inschrijving al terugvinden bij elke reisperiode.

Zit je nog met vragen?

Heb je nog een vraag over deze reis die hier niet wordt beantwoord? Stel je vraag persoonlijk aan ons:

 • met een mailtje maar groepsreizen@mundero.be

 • telefonisch op het nummer  +32 9 277 89 69

Wat kan ik verwachten van de Mundero reisleider?

Mundero zorgt voor eigen reisleiders. Zij beschikken over een zeer open visie op de wereld, een grote voorliefde voor reizen en zijn zeer optimistisch ingesteld. Ze brengen ook hun passie voor het reizen over aan de reizigers. De Mundero reisleiders zorgen er voor dat je maximaal je grenzen kan verleggen in een veilige ruimte en dat alles tot in de puntjes geregeld is: je vervoer, je slaapplaats, het eten,… Jouw reisleider is het aanspreekpunt tijdens je reis en geeft tips over wat er allemaal te beleven valt, zowel overdag als ‘s avonds. Leer onze reisleiders hier kennen.

Wat is die fameuze First Five Korting?

Voor al onze reizen en reisperiodes geven we een korting voor de eerste 5 personen die zich inschrijven. Zie het wat als een 'early bird korting'. De grootte van deze korting hangt af van reis tot reis. Klik hier voor meer informatie over de First Five Korting.

Hoe zit dat nu met die vrijheid?

Mundero biedt het comfort aan van een georganiseerde groepsreis met de unieke vrijheid om ook zelf op ontdekking te kunnen gaan. Zo regelen wij het vervoer, overnachtingen en de belangrijkste excursies. Daarnaast heb je zelf de mogelijkheid om je eigen gang te gaan op dagen dat er niet wordt gereisd. Je kan kiezen wat je wilt bezoeken, of je ’s avonds gaat feesten of liever iets rustiger wil doen, waar je gaat eten, … De reisleider geeft bij elke plaats interessante tips over bezienswaardigheden, optionele excursies en restaurants. Had je zelf nog iets anders in gedachten, dan staat je reisleider paraat om dit te helpen organiseren. Bij Mundero is er steeds dialoog tussen de deelnemers en de reisleiders. Zo kan iedereen de reis maximaal naar eigen voorkeur beleven. De reisleider heeft een basiskennis van de bestemmingen, maar voor extra informatie kunnen er lokale gidsen geraadpleegd worden.

Hoe worden de vluchten georganiseerd?

Vluchten vertrekken vanuit België. Soms vertrekt de vlucht vanuit Amsterdam of Parijs en voorziet Mundero het transport per trein.

Mundero zoekt steeds naar de beste verbinding voor de hele groep. De plaatsen op vluchten zijn vaak beperkt tijdens drukke periodes. Vandaar kan Mundero niet garanderen dat de hele groep samen naar de bestemming vliegt. Indien het voorkomt dat de reis vertrekt in verschillende groepen, dan zal er steeds een medewerker van Mundero aanwezig zijn in de luchthaven bij het vertrek.

Vluchtprijzen gaan snel de hoogte in, naarmate de vertrekdatum dichterbij komt. Om plaatsen op deze reis te kunnen blijven garanderen, zijn we soms genoodzaakt om hiervoor een extra kost in rekening te brengen. Deze extra kost is uiteraard niet van toepassing indien je al bent ingeschreven!