Tanzania & Zanzibar

Tanzania

In het mooiste land van Afrika ga je hiken langs dorpjes in de Usambara bergen, ontdek je de mooiste natuurparken waar je de Big 5 kan spotten en relax je op tropisch witte stranden in Zanzibar. Dompel je onder in de Maasai cultuur in het hartje van Afrika.

Hoogtepunten

3-daagse Safari op zoek naar de Big 5

3-daagse Safari op zoek naar de Big 5

Relaxen op de witte stranden in Zanzibar

Relaxen op de witte stranden in Zanzibar

De authentieke dorpjes in de Usumbara Mountains

De authentieke dorpjes in de Usumbara Mountains

Aanschouw de kolossale Kilimanjaro

Aanschouw de kolossale Kilimanjaro

Een culturele mix van Maasai tot Moslimstammen

Een culturele mix van Maasai tot Moslimstammen

Reisroute

Vertrekdata & prijzen

Volzet

Startlocatie

flag of country of departure BE

Deze reis vertrekt uit België.

Vertrek

1 jul. 2024

Terugkomst

19 jul. 2024

Leeftijdscategorie

25 - 35 jarigen

Beschikbaar

volzet

Wie gaat er mee?

5 inschrijvingen

Reisleider

Louis B
€ 4345
Volzet

Startlocatie

flag of country of departure NL

Deze reis vertrekt uit Nederland.

Vertrek

25 jul. 2024

Terugkomst

12 aug. 2024

Leeftijdscategorie

22 - 30 jarigen

Beschikbaar

volzet

Wie gaat er mee?

6 inschrijvingen

Reisleider

Brennin L
€ 4375
Volzet

Startlocatie

flag of country of departure BE

Deze reis vertrekt uit België.

Vertrek

4 aug. 2024

Terugkomst

22 aug. 2024

Leeftijdscategorie

25 - 35 jarigen

Beschikbaar

volzet

Wie gaat er mee?

12 inschrijvingen

Reisleider

Ans V
€ 4375
Volzet

Startlocatie

flag of country of departure BE

Deze reis vertrekt uit België.

Vertrek

15 sep. 2024

Terugkomst

3 okt. 2024

Leeftijdscategorie

25 - 35 jarigen

Beschikbaar

volzet

Wie gaat er mee?

13 inschrijvingen

Reisleider

Lorens L
€ 3785
Gegarandeerd vertrek

Goed nieuws! Deze reis heeft voldoende inschrijvingen om door te gaan.

Startlocatie

flag of country of departure NL

Deze reis vertrekt uit Nederland.

Vertrek

22 sep. 2024

Terugkomst

10 okt. 2024

Leeftijdscategorie

22 - 30 jarigen

Beschikbaar

5 plaatsen

Wie gaat er mee?

8 inschrijvingen

Reisleider

Kevin VL
€ 3425

Schrijf in tot 13 aug.

Inbegrepen in de prijs

 • Alle overnachtingen in hostels, tenten e.a.

 • Internationaal en binnenlands transport

 • Activiteiten en begeleiding

 • Alle taksen en garantiefondsbijdrage

Bekijk wat er allemaal inbegrepen is

Niet inbegrepen in de prijs

 • Kleine eigen verplaatsingen naar verblijfplaats

 • Maaltijden die niet vermeld staan bij de inbegrepen excursies

 • Extra excursies

 • Visum bij aankomst in Tanzania ($50)

Bekijk wat er allemaal niet inbegrepen is

Praktische informatie

Zijn de vluchten inbegrepen in de prijs?

Ja, vluchten van en naar de reisbestemming zijn inbegrepen in de prijs van de reis. Ben je al ter plaatse, wil je langer blijven op de bestemming, of wil je vroeger vertrekken? Dan kan je tijdens je inschrijving kiezen voor de optie om je reis te boeken zonder vluchten. Hiervoor krijg je uiteraard een mooie korting. 

Lokale vluchten ter plaatse zijn altijd inbegrepen voor iedereen (indien van toepassing).

Van waar vertrekken de vluchten?

Reizen met een Belgisch vlagje 🇧🇪 vertrekken vanuit België (Zaventem, Charleroi) of vanuit Eindhoven.

Reizen met een Nederlands vlagje 🇳🇱 vertrekken vanuit Nederland (Amsterdam, Eindhoven of Rotterdam).

Indien er via een van deze luchthavens wordt gevlogen, dan wordt verwacht dat je op de dag van vertrek zelfstandig naar de vertrekplaats geraakt.

In sommige gevallen vertrekken we ook vanuit een andere luchthaven in het buitenland. In dit geval voorziet Mundero een transport per trein naar de luchthaven. Als je vlucht te vroeg vertrekt om er diezelfde dag nog met de trein te geraken, dan voorziet Mundero de dag voor het vertrek al een trein alsook een overnachting dichtbij de luchthaven. De kost van deze extra overnachting wordt gedragen door Mundero. 

Indien je die extra overnachting niet ziet zitten, kan je er uiteraard ook voor kiezen om met eigen transport op de dag zelf tot de luchthaven te geraken.  

Vliegen we samen met de hele groep?

Mundero zoekt steeds naar de beste verbinding voor de hele groep. De plaatsen op vluchten zijn echter vaak beperkt tijdens drukke periodes. Vandaar kan Mundero niet garanderen dat de hele groep altijd samen naar de bestemming vliegt. In sommige gevallen maken we daarom gebruik van verschillende vertrekgroepen. Als er in verschillende groepen wordt gevlogen, dan proberen we er voor te zorgen dat iedereen rond hetzelfde tijdstip aankomt op de bestemming. We kunnen dit echter niet garanderen. 

In heel uitzonderlijke gevallen kan het zijn dat je individueel naar je bestemming vliegt. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn wanneer jij je als laatste inschrijft voor een reis waarvoor de vluchten al een tijdje geleden geboekt waren. Indien dit voorvalt dan zal je gedurende jouw hele vluchttraject in contact kunnen staan met jouw reisleider of met een medewerker van Mundero. 

Vliegt de reisleider mee met de groep?

Normaal gezien zal de reisleider steeds samen met de groep mee reizen naar de bestemming vanuit België of Nederland. In sommige gevallen kan het echter gebeuren dat reisleider niet met de groep mee vliegt.

Als er wordt gevlogen in verschillende vertrekgroepen, dan kan het bijvoorbeeld zo zijn dat de reisleider niet in jouw vertrekgroep zit. Indien jouw vlucht eerder zou aankomen dan de vlucht van de reisleider, dan zorgt Mundero voor een pick-up van de luchthaven naar de verblijfplaats. Jij zult dan alvast kunnen inchecken in het hotel en de reisleider sluit dan later aan bij de groep.

Ten slotte kan het ook voorvallen dat de reisleider zich al bevindt op de bestemming. In dit geval zal de groep zelfstandig de vlucht(en) nemen. De reisleider zal je dan opwachten op de luchthaven van je bestemming. 

Hoe verloopt de check-in als de reisleider niet met mij meevliegt?

In alle gevallen waarbij de reisleider niet met jou meereist, zal de reisleider al vooraf de online check-in van jouw vlucht(en) hebben gedaan en je jouw boardingpassen online bezorgen. 

Je bagage zal je wel nog zelf (of met jouw groepje) moeten inchecken op de luchthaven. Om ervoor te zorgen dat deze check-in vlot verloopt, krijg je van Mundero een document waarin alle instructies staan voor een vlotte check-in. Daarnaast zal je ook beschikken over een contactnummer van Mundero, waar je steeds naar kunt bellen mocht er ter plaatse toch een probleem zijn. Indien deze situatie op jou van toepassing is, dan zal de reisleider jou tijdig al deze informatie en documenten bezorgen.

Wat gebeurt er als de vlucht wordt geannuleerd door de airline?

Wanneer je vlucht wordt geannuleerd, dan zoekt Mundero naar het beste alternatief dat aangeboden wordt door de airline. Het kan voorvallen dat je hierdoor een tussenstop van meer dan 12u hebt. Indien de tussenstop meer dan 12u duurt, dan Mundero zorgt voor: een leuke activiteit op de tussenstop, een overnachting in een hotel of toegang tot de business lounge van de luchthaven. 

Wanneer komen nieuwe reisperiodes online?

We werken bij Mundero met een maand-per-maand systeem. Telkens zal je dus in het begin van een nieuwe maand ook nieuwe reisperiodes terugvinden.

Welke periodes wanneer online komen, daar kan je een handig optelsommetje van +9 voor gebruiken. Bovendien werken we met terugkomstdatum van de reis.

Enkele voorbeeldjes:

 • 1 februari 2025 - de 2e maand +9 = alle reizen met terugkomstdatum in november 2025 komen online

 • 1 maart 2025 - de 3e maand +9 = alle reizen met terugkomstdatum in december 2025 komen online

 • 1 april 2025 - de 4e maand +9 = alle reizen met terugkomstdatum in januari 2025 komen online

 • Enzovoort

Waar overnachten we in Tanzania?

We verblijven in de leukste hostels, guesthouses en letten op een goede ligging voor alle activiteiten. Hier zijn steeds een comfortabel bed, bedlinnen en op enkele plaatsen ook handdoeken voorzien. In de hostels geniet je van de losse sfeer en leer je internationaal gezelschap kennen. Er is af en toe een bar en/of restaurant aanwezig waar we verblijven. Voor enkele overnachtingen bestaat de kans dat er dubbele bedden gedeeld worden door twee personen. Tijdens de safari slapen we in tenten.

Hoe verloopt het transport in Tanzania?

Op deze rondreis trekken we door Tanzania en bezoeken we Zanzibar. Transport is essentieel voor een onvergetelijke reiservaring en zorgt voor het avontuurlijk karakter van deze reis. We kiezen voor verschillende types van transport die zo dicht mogelijk aanleunen bij transport dat gebruikt wordt door de lokale bevolking. We verplaatsen ons met het vliegtuig, langeafstandsbussen, minibusjes, 4×4 jeeps, taxi’s, een dalla dalla en de ferry. Daarnaast gaan we ook op safari met onze eigen jeep voor 7 personen. Het dak van de jeep kan je openen en zo kan je de mooiste foto’s nemen van het wildlife. De langeafstandsbussen zijn comfortabel, veilig en steeds voorzien van airco.

Wat is het klimaat in Tanzania?

Tanzania ligt op de evenaar en er is dus geen verschil tussen de zomer en de winter, maar eerder tussen droog en regenseizoen. De periode waarin wij reizen is het droogseizoen. Dar es Salaam en Zanzibar liggen op zeeniveau. Het is hier altijd tropisch warm, zowel overdag als ‘s nachts. Tijdens de safari reizen we van 1200m naar 2300m hoogte. Hier kan een dikke trui handig zijn. In de bergen kan het stevig afkoelen, en neem hier dus ook zeker de nodige kledij voor mee.

Heb ik een goede conditie nodig voor deze reis?

Voor een reis met gemiddelde conditie wordt verwacht dat je zonder problemen kunt deelnemen aan intensieve wandelingen. Er zijn tijdens de reis af en toe dagtochten in bergachtig gebied of er staan enkele stevige wandelingen op het programma. Het gaat echter niet over meerdaagse wandelingen en de afstanden zijn meestal ook beperkt tot maximum 20 kilometer.

Enkele voorbeelden:

 • Je kunt er een hele dag op uit trekken met een dagrugzak in bergachtig gebied zonder al te veel hoogtemeters te moeten overwinnen.

 • Je kunt gedurende enkele dagen gemiddelde, fysieke inspanningen aan (zoals bijvoorbeeld een driedaagse kanotocht waarbij je elke dag enkele kilometers met de kano zult afleggen alsook enkele kilometers te voet).

Lees hier meer over de verschillende conditieniveaus.

Wat mag ik zeker niet vergeten meenemen?

 • Geldige bankkaart of VISA / Mastercard met voldoende uitgavelimiet

 • EHBO-kit (te verkrijgen via Mundero)

 • Muggenspray (goede en goedkope spray te verkrijgen via Mundero)

 • Internationaal paspoort (minstens 6 maanden geldig na terugkomst)

 • $50 voor je visum ter plaatse in de luchthaven te verkrijgen

 • Slaapzak

Moet ik me laten vaccineren voor deze reis binnen Afrika of Latijns-Amerika?

Op wanda.be (een website van het Instituut voor Tropische Geneeskunde) kan je de aanbevelingen terugvinden betreffende vaccinaties en ziekten voor alle bestemmingen.

Bovendien zijn enkele vaccinaties aangeraden, zoals wordt vermeld op de website van het Tropisch Instituut.

Om aan deze reis deel te nemen, moet je gevaccineerd zijn tegen gele koorts.

Wat we altijd aanraden is om een basis EHBO-kit mee te nemen tegen allerhande kwaaltjes.

Deelnemers moeten over een degelijke fysieke en mentale gezondheid beschikken. Tijdens de reis raden we aan om te letten op wat je eet. Bij ernstige medische problemen, wordt een arts geraadpleegd. Deze reisbijstandsverzekering is inclusief in de prijs.

Wanneer worden de inschrijvingen van een reis afgesloten?

We sluiten de inschrijvingen van een reis doorgaans tussen de 25 - 30 dagen voor het vertrek af. Sommige reizen sluiten we iets later af omdat we de reis zoveel mogelijk kansen willen geven om door te gaan. Dat komt omdat door de onzekerheid van de coronacrisis er meer last-minute inschrijvingen binnenkomen. De uiterste afsluitdatum van een reis is 20 dagen voor het vertrek.

Wie gaat er mee op reis?

Onze groepen bestaan uit één Nederlandstalige reisleider en een mix van reizigers die zich alleen of samen met vrienden inschrijven. Alleen op reis gaan is ideaal als je snel nieuwe mensen wil leren kennen. Het minimum aantal om de reis te kunnen laten doorgaan is 5 reizigers. Het maximum aantal reizigers van deze reis vind je bovenaan deze pagina terug. Bij elke specifieke reisperiode vind je bovendien de leeftijdscategorie van de reis terug: 18 - 25 jarigen, 22 - 30 jarigen of 25 - 35 jarigen. Er gaan reizigers mee zowel uit Vlaanderen als uit Nederland. De groepssamenstelling (geslacht en leeftijd) kan je vanaf de eerste inschrijving al terugvinden bij elke reisperiode.

Maak ik voor de reis al kennis met de reisleider en andere reizigers?

We organiseren voor al onze reizen voor het vertrek een bijeenkomst. Zo maak je kennis met de reisgenoten en met je reisleider. De reisleider stelt de reis en de verschillende bestemmingen voor. Je kan hier terecht met al de vragen waar je nog mee zit. We maken er een toffe avond van en dromen al weg over de reis. Op de facebookpagina van de reis wordt de datum en plaats van de bijeenkomst bekend gemaakt door de reisleider.

🇧🇪 Voor reizen met vertrek uit België, gaat deze bijeenkomst door in België.

🇳🇱 Voor reizen met vertrek uit Nederland, gaat deze bijeenkomst door in Nederland.

Je herkent het vertrekland van een reis door het vlagje dat bij startlocatie staat.

Kan ik me ook alleen inschrijven?

Op elke Mundero reis zijn er reizigers die zich alleen inschrijven. Op veel reizen bestaat de meerderheid van de groep uit reizigers die zich alleen inschrijven. Je leert elkaar op reis heel snel kennen en de sfeer komt ook meteen op gang doordat je samen een fantastisch avontuur beleeft. Een maand voor het vertrek van de reis, maakt je reisleider een facebook groep aan. Daar leer je elkaar op voorhand al kennen.

Moet ik een trekkersrugzak meenemen?

Wij raden aan dat je een trekkersrugzak / backpack meeneemt van tussen de 40L - 60L inhoud. Op onze reizen wissel je dagelijks of om de paar dagen van verblijfplaats. Je wandelt met je rugzak van de verblijfplaats naar het busstation/treinstation en omgekeerd. Je wandelt nooit meer dan een half uur met het volledige gewicht van de rugzak op je rug. We raden aan om niet meer dan 12kg mee te nemen in de rugzak. Tijdens de reis is er tijd om je kleren zelf te wassen of te laten wassen in een wasserette. Zo kan je je kleren meerdere keren dragen en bespaar je heel wat gewicht. Op onze roadtrips is er een beperkte kofferruimte en stapelt een trekkersrugzak beter dan een koffer. Neem naast je trekkersrugzak ook een klein rugzakje mee voor overdag.

Moet ik het hele gewicht van mijn rugzak mee sleuren op dagtocht / meerdaagse?

Nee! Op onze dagtochten of meerdaagse wandelingen neem je alleen de spullen mee die je tijdens de tocht nodig hebt. De rest laat je gewoon achter in de veilige opslagruimte van je verblijfplaats.

Wat is er inbegrepen in de inschrijvingsprijs?

Voor elke Mundero reis betaal je na je inschrijving een 'basisprijs'. Wat er inbegrepen is in deze prijs, vind je steeds terug bij elke reis onder 'Vertrekdata en prijzen'. We zijn hier bij Mundero steeds open en duidelijk over, zodat je budgettair zeker niet voor verrassingen komt te staan.

Er zijn tijdens elke reis ook enkele zaken waarvoor je nog een reisbudget ter plaatse dient te voorzien. Een schatting hiervan vind je ook steeds terug bij elke reis.

Een reisbijstandsverzekering is standaard inbegrepen in de basisprijs van al onze reizen.

Hoeveel reisbudget moet ik nog extra voorzien?

Voor enkele zaken tijdens de reis zal je zelf nog een budget moeten voorzien. Dit reisbudget dien je extra te voorzien naast de inschrijvingsprijs voor deze reis. Je vindt een schatting van het reisbudget onder 'Vertrekdata en prijzen' bij het onderdeel 'Niet inbegrepen in de prijs'. Deze schatting geeft weer hoeveel geld je ter plekke ongeveer zult uitgeven aan maaltijden en drankjes. Uit ervaring weten we wel dat dit budget van persoon tot persoon sterk kan verschillen.

Naast je maaltijden zul je tijdens je reis ook kunnen deelnemen aan heel wat optionele activiteiten. Dit zijn activiteiten die niet zijn inbegrepen in de prijs en waaraan je dus optioneel zult deelnemen. Ook voor deze activiteiten moet je nog een extra budget voorzien. Opgelet: de kosten van de optionele activiteiten zijn niet inbegrepen in de schatting van het reisbudget. Het is immers onmogelijk om in te schatten wie tijdens de reis voor welke extra activiteiten zal kiezen. Welke optionele activiteiten er op jouw reis mogelijk zijn en hoeveel deze kosten, kom je te weten via je reisleider.

Indien er op jouw bestemming een andere munteenheid wordt gebruikt, zal je reisleider voor vertrek ook nog wat meer informatie geven over de wisselkoers en de meest handige manier om ter plaatse te betalen.

Is de reisbijstands- en annulatieverzekering inbegrepen?

Bij Mundero is de reisbijstands- en bagageverzekering standaard inbegrepen in de inschrijvingsprijs. Je hoeft dus geen extra reisbijstandsverzekering meer te voorzien.

Wens je een annulatieverzekering bij te boeken? Dan kan je dit doen tijdens je inschrijving voor een kostprijs van 7% van de prijs van deze reis. Dit dient te gebeuren tijdens je inschrijving en kan achteraf niet meer bijgeboekt worden.

We werken samen met de verzekeraar Protections (onderdeel van Touring). Lees meer en vergelijk de inhoud van deze verzekering.

Hoe verloopt de betaling van na mijn inschrijving?

We aanvaarden enkel betalingen via bankoverschrijving. Het rekeningnummer wordt meegedeeld bij bevestiging van je inschrijving. Er zijn twee opties om te betalen na je inschrijving:

1. Betaling met voorschot: Je betaalt binnen de 5 werkdagen na je inschrijving 30% van de totale reissom. Je betaalt het saldo ten laatste 2 maanden voor vertrek van je reis.

2. Betaling volledige reissom en krijg €30 korting: Je betaalt binnen de 5 werkdagen na je inschrijving de volledige reissom. Als je voor deze optie kiest, geniet je van 30 euro korting op de totaalprijs.

Wat gebeurt er na mijn inschrijving?

Ten laatste 3 weken voor het vertrek ontvang je een check-in mail. Na je check-in te vervolledigen ontvang je de vertrekbrochure per mail. Hier staat alle nuttige informatie in over onder andere de inhoud van de bagage, de bijeenkomst voor vertrek, contactgegevens van je reisleider en uiteraard de vertrektijd en de locatie waar je met je groep afspreekt. Bovendien voegen we alle reizigers van je groep toe aan een privé facebookgroep die speciaal voor de reis werd aangemaakt door je reisleider

Wat kan ik verwachten van de Mundero reisleider?

Mundero zorgt voor eigen reisleiders. Zij beschikken over een zeer open visie op de wereld, een grote voorliefde voor reizen en zijn zeer optimistisch ingesteld. Ze brengen ook hun passie voor het reizen over aan de reizigers. De Mundero reisleiders zorgen er voor dat je maximaal je grenzen kan verleggen in een veilige ruimte en dat alles tot in de puntjes geregeld is: je vervoer, je slaapplaats, het eten,… Jouw reisleider is het aanspreekpunt tijdens je reis en geeft tips over wat er allemaal te beleven valt, zowel overdag als ‘s avonds. Leer onze reisleiders hier kennen.

Vanaf wanneer heeft een reis vertrekzekerheid?

Een Mundero reis heeft vanaf 5 inschrijvingen vertrekzekerheid. Indien de reis geen 5 inschrijvingen heeft tegen de afsluitdatum van de reis, dan geeft Mundero twee opties:

 1. Je kan gratis omboeken naar een andere reis binnen het Mundero reisaanbod en je krijgt een extra korting van €50.

 2. Je kiest voor een volledige terugbetaling. Mundero streeft er naar om dit binnen de 7 werkdagen te doen.

Help ik kan niet meer mee! Kan ik mijn reis zelf annuleren?

We begrijpen dat er altijd iets tussen kan komen. Je kan op elk moment je reis zelf annuleren. Dit doe je door een mail te sturen naar boekingen@mundero.be. Hou er wel rekening mee dat hieraan kosten zijn verbonden. Deze zijn afhankelijk van hoeveel dagen voor de reis je annuleert:

 • vanaf de inschrijvingsdatum tot en met 91 dagen voor afreis: 15% van de totale reissom*

 • vanaf 71 tot en met 90 dagen voor afreis: 30% van de totale reissom*

 • vanaf 51 tot en met 70 dagen voor afreis: 50% van de totale reissom*

 • vanaf 31 tot en met 50 dagen voor afreis: 80% van de totale reissom*

 • vanaf 0 tot en met 30 dagen voor afreis of no-show: 100% van de totale reissom*

*Eventueel te vermeerderen met annulatiekosten van vliegtuigtickets en/of de prijs van de geboekte annulatieverzekering.

Je kan de volledige annulatievoorwaarden terugvinden in onze algemene voorwaarden.

Zit je nog met vragen?

Heb je nog een vraag over deze reis die hier niet wordt beantwoord? Stel je vraag persoonlijk aan ons:

 • met een mailtje maar groepsreizen@mundero.be

 • telefonisch op het nummer  +32 9 277 89 69

Jouw leeftijdsgenoten aan het woord

testimonial author photo

Lise

20 jaar

Tanzania is DE bestemming als je houdt van de natuur. Ik heb nog nooit zoveel dieren gezien op zo een korte tijd. 4 van de BIG 5 op safari, kameleons zoeken aan de lodge, snorkelen tussen de prachtige tropische vissen en een paar bultruggen als verassing onderweg. Ik heb dan nog niets gezegd over de prachtige vogels (sunbirds, roofvogels, hornbills, maraboe...)

Het is een actieve reis met enkele prachtige hikes. Leren kite-surfen was een van de hoogtepunten van de reis. Je maakt kennis met verschillende dorpjes en lokale projecten en gerechten. Deze 3 weken zitten vol variatie (regenwoud, grasland en witte stranden) Verder maak je op een korte tijd een hoop nieuwe vrienden. Mijn hart zit vol!!!

testimonial author photo

Tessa

20 jaar

Tanzania & Zanzibar was de allereerste reis die ik buiten Europa deed en ik heb de smaak helemaal te pakken. Van ieder moment heb ik zo hard genoten. Voor mij waren de 3-daagse safari en het snorkelen in Zanzibar de hoogtepunten. De reis is perfect voor mensen die van avontuur en natuur houden! Naast het geweldige programma dat Mundero in elkaar heeft gestoken en dat ook begeleid werd door de tofste reisbegeleider die ik kon maar bedenken, heb ik zeker en vast ook vrienden voor het leven gemaakt!

testimonial author photo

Lauren

26 jaar

Tanzania/Zanzibar! Wow, wow, wow! Deze reis was de eerste voor mij buiten Europa. Een hele uitdaging op allerlei vlakken. Maar het was het zó waard. Tanzania heeft positief verrast op alle mogelijke manieren. De groep waarmee ik mocht reizen mag ik zeker niet vergeten te vermelden! Zeker zo mooi als het land was de groep mensen waarmee ik dit belachelijk zot avontuur mee deelde. Van de vele bus/taxiritjes waarin we onze eigen karaokebar oprichtte tot de vele gezamenlijke dutjes onderweg, je kan het zo gek niet bedenken. Het was een ongelofelijk mooi verhaal waaraan we nog weken verder konden schrijven 😊 Hakuna Matata!

testimonial author photo

Hannah

22 jaar

Een enorm leuke reis, zeker aan te raden! Veel afwisseling: mooie balans tussen avontuur en rust. Je kan genieten van parel witten stranden, Safari en trektochten in de bergen. Je moet niet bang zijn om alleen te reizen, de mundero groep zorgt voor een goede sfeer !

testimonial author photo

Tessy

27 jaar

Deze reis was zonder twijfel een uniek avontuur dat ik nooit zal vergeten. Het was de ideale combinatie van natuur, actie, chillen, zon & strand en cultuur. Het was een gevarieerde reis die je ogen doet openen door de grote tegenstelling met reizen door Europa. Deze reis is een ervaring geweest die ik echt als een meerwaarde beschouw, niet alleen door de activiteiten maar ook door de topgroep waarmee ik op stap was.

testimonial author photo

Anouck

32 jaar

Een echte Afrikaanse aanrader ! Leuke afwisseling van inspanning en ontspanning. Eindeloze uitzichten en fantastische fauna&flora. Super gezellige hostels, lodges,hotels,... Hakuna Matata & Pole Pole zijn de basiswoorden van deze groepsreis. Eén voor één fantastische mensen leren kennen. Elke dag beleefd en niet verveeld. 🇹🇿#amani #ontheroadagain #thecircleoflife #nobelprijs #desterrenwaken Een super leuke ervaring als 1ste groepsreis. Hop naar de volgende !

testimonial author photo

Lisa

23 jaar

Ik ben super blij dat ik deze reis heb kunnen meemaken, deze reis ga ik mij voor altijd blijven herinneren het was een hele levenservaring. De trektochten, Safari's, Masai, het snorkelen, ook al durfde ik ervoor nooit de zee in door de vissen. Ik heb er echt van genoten en wil zeker nog meer gaan reizen.

testimonial author photo

Laurent

25 jaar

Het was een onvergetelijke reis die Afrika in heel haar pracht toont. Van de machtige bergen in de Usambara Mountains tot de safari’s en parelwitte stranden in Zanzibar. Al die locaties, al die ervaringen mét al die nieuwe vrienschappen. Gewoon doen!

testimonial author photo

Merel

20 jaar

Een prachtige reis met enorm veel variatie. Hoogtepunten van deze reis zijn zeker de usambara mountains en het bezoek aan het masai volk. Daarnaast wordt je ondergedompeld in een fantastische cultuur en kan je genieten van de mooie natuur. Zeker een reis om nooit te vergeten!

testimonial author photo

Maud

23 jaar

Geweldige, diverse reis door Tanzania en Zanzibar! Deze reis heeft voor ieder wat wils; natuur, wandeltochten, cultuur, safari, en zon zee en strand op Zanzibar. Deze reis met Mundero is een geweldige manier om verliefd te worden op de Tanzaniaanse cultuur en de lieve mensen. Ook niet onbelangrijk, als Nederlander ben je ook meer dan welkom!

testimonial author photo

Kari

22 jaar

Een onvergetelijke reis met super veel variatie tussen sportieve activiteiten en tijd om te genieten van al het moois dat Tanzania en Zanzibar te bieden hebben. De prachtige landschappen in de Usambara mountains, de wilde dieren op safari, de parelwitte stranden op Zanzibar en de gastvrijheid in Tanzania zullen mij zeker bijblijven. Het was mijn eerste groepsreis, maar zeker niet mijn laatste. Het was fantastisch!

testimonial author photo

Emilie

26 jaar

Tanzania is absoluut fantastisch!! Heb al veel gereisd, verschillende continenten, verschillende groepsreizen… gedaan, maar ik kan zeker stellen dat Tanzania de meest adembenemende gevarieerde reis is geweest. De wandelingen waren stuk voor stuk prachtig, Safari dagen ontzettend spannend en de groep was zalig!

testimonial author photo

Charlotte

22 jaar

Ik ging op eerste groepsreis naar Tanzania en Zanzibar. Dit was een perfecte afwisseling van cultuur en natuur. Ik heb verschillende dingen af mijn bucketlist kunnen schrappen en heb me geen seconde verveeld! Absoluut beste 3 weken van mijn leven. Zeker de safari’s, koken met locals, de prachtige natuur, de vele dieren en de gezellige avonden zullen me voor altijd bijblijven.

testimonial author photo

Jason

22 jaar

Tanzania was mijn eerste groepsreis, was ook een van de verste reizen die ik ooit gedaan heb. Dus al deze factoren samen zorgde voor gezonde spanning. Echter was dit allemaal voor niets nodig. Vanaf het moment dat je de groep leert kennen, merk je dat het 1 voor 1 leuke mensen zijn met dezelfde mindset over reizen zoals jij. Alles is ook zo goed geregeld dat het gewoon 19 dagen lang genieten was. Van de prachtige bergen tot safari's tot kite surfen in Zanzibar. n 1 woord TOPVAKANTIE!!!

testimonial author photo

Aline

20 jaar

Beste reis van mijn leven! Geweldige ervaringen beleeft met herinneringen om nooit te vergeten. De groep zelf was hecht wat de reis top maakte. Het land zelf heeft de verwachtingen overtroffen met zowel de natuur, de mensen, als de activiteiten.

testimonial author photo

Jolan

2 jaar

Tanzania was een ongelofelijke ervaring. Naast de prachtige natuur en cultuur dat je hier kan ontdekken zijn de fantastische mensen die je leert kennen een grote reden om voor deze groepsreis te kiezen. Een reis dat ik nooit zal vergeten.

testimonial author photo

Alexander

33 jaar

Just go for it! ik ben vertrokken met een klein hartje omdat je natuurlijk niet weet wat je kan verwachten, maar de persoonlijke verwachtingen werden torenhoog overtroffen. Dankzij een goede groep en een schitterende reisleidster was dit één van mijn favoriete reizen uit mijn leven. De bestemming deed er natuurlijk ook veel aan, maar je bent beter af om zo'n reis in groep te doen dan alleen te proberen plannen. Het plaatje was voor mij gewoon volledig AF. Hier zal ik nog lang van nagenieten. Dankjewel.

testimonial author photo

Sander

32 jaar

De reis naar Tanzania was een top ervaring. Goed georganiseerd, toffe groep om mee te reizen. Een echte aanrader!

testimonial author photo

Sien

32 jaar

Deze reis geeft een perfecte afwisseling. Van wandelingen in de bergen naar dieren spotten tijdens de safari's tot op het witte strand van Zanzibar. Goed gevuld programma maar steeds tijd om gezellig de avond door te brengen, rustig of met een feestje. Super leuke ervaring!