Nordic Islands

IJsland & Faeröer eilanden

Vervul je hikersdromen op onze roadtrip naar de Faeröer eilanden en IJsland. Ontelbare kilometers aan wandelpaden, de steilste kliffen, de mooiste uitzichten op zee, warmwaterbronnen omgeven door natuur, … Dit vind je allemaal tijdens onze rondreis op de verschillende Faeröer eilanden en langs de zuidkust van IJsland.

Hoogtepunten

Verken de ongerepte natuur van de unieke Faeröer eilanden

Verken de ongerepte natuur van de unieke Faeröer eilanden

Leef als een viking in Tórshavn, de hoofdstad van de Faeröer eilanden

Leef als een viking in Tórshavn, de hoofdstad van de Faeröer eilanden

Ga kajakken op het bewonderenswaardige ‘Lake above the ocean’

Ga kajakken op het bewonderenswaardige ‘Lake above the ocean’

Relax in de mooiste warmwaterbaden van IJsland

Relax in de mooiste warmwaterbaden van IJsland

Hike op één van de vele wandelpaden door prachtige landschappen

Hike op één van de vele wandelpaden door prachtige landschappen

Trotseer de Vatnajökull gletsjer in het zuiden van IJsland op een avontuurlijke gletsjerhike

Trotseer de Vatnajökull gletsjer in het zuiden van IJsland op een avontuurlijke gletsjerhike

Bewonder fenomenale natuurverschijnselen op de Golden Circle van IJsland

Bewonder fenomenale natuurverschijnselen op de Golden Circle van IJsland

Reisroute

Next stop : de Faeröer en IJsland. We reizen overzees via de bewonderenswaardige Faeröer eilanden richting de zuidkust en de Golden Circle van IJsland. Met een overvloed aan de mooiste wandelpaden en onvergetelijke viewpoints sluiten beide bestemmingen mooi op elkaar aan. Dankzij ons minibusje zijn we vrij om het reistempo zelf te kiezen. ‘s Avonds overnachten we telkens in een gezellige accommodatie waar we de mogelijkheid hebben om ons op te warmen met een zelfgemaakte maaltijd.

Vertrekdata & prijzen

Volzet

Startlocatie

flag of country of departure BE

Deze reis vertrekt uit België.

Vertrek

13 aug. 2024

Terugkomst

27 aug. 2024

Leeftijdscategorie

22 - 30 jarigen

Beschikbaar

volzet

Wie gaat er mee?

8 inschrijvingen

Reisleider

Janne G
€ 2185
Volzet

Startlocatie

flag of country of departure BE

Deze reis vertrekt uit België.

Vertrek

20 aug. 2024

Terugkomst

3 sep. 2024

Leeftijdscategorie

25 - 35 jarigen

Beschikbaar

volzet

Wie gaat er mee?

8 inschrijvingen

Reisleider

Brecht V
€ 2485

Inbegrepen in de prijs

 • Vlucht terug van IJsland

 • Huurwagens, parkeergeld, tankkosten, ...

 • Alle overnachtingen in hostels & guesthouses

 • Tour: Gletsjerhike in Skaftafell

 • Verzekering reisbijstand en bagage

Bekijk wat er allemaal inbegrepen is

Niet inbegrepen in de prijs

 • Extra excursies

 • Maaltijden

 • Drankjes

 • Kleine eigen verplaatsingen

 • Annulatieverzekering

Bekijk wat er allemaal niet inbegrepen is

Praktische informatie

Zijn de vluchten inbegrepen in de prijs?

Ja, vluchten van en naar de reisbestemming zijn inbegrepen in de prijs van de reis. Ben je al ter plaatse, wil je langer blijven op de bestemming, of wil je vroeger vertrekken? Dan kan je tijdens je inschrijving kiezen voor de optie om je reis te boeken zonder vluchten. Hiervoor krijg je uiteraard een mooie korting. 

Lokale vluchten ter plaatse zijn altijd inbegrepen voor iedereen (indien van toepassing).

Van waar vertrekken de vluchten?

Reizen met een Belgisch vlagje 🇧🇪 vertrekken vanuit België (Zaventem, Charleroi) of vanuit Eindhoven.

Reizen met een Nederlands vlagje 🇳🇱 vertrekken vanuit Nederland (Amsterdam, Eindhoven of Rotterdam).

Indien er via een van deze luchthavens wordt gevlogen, dan wordt verwacht dat je op de dag van vertrek zelfstandig naar de vertrekplaats geraakt.

In sommige gevallen vertrekken we ook vanuit een andere luchthaven in het buitenland. In dit geval voorziet Mundero een transport per trein naar de luchthaven. Als je vlucht te vroeg vertrekt om er diezelfde dag nog met de trein te geraken, dan voorziet Mundero de dag voor het vertrek al een trein alsook een overnachting dichtbij de luchthaven. De kost van deze extra overnachting wordt gedragen door Mundero. 

Indien je die extra overnachting niet ziet zitten, kan je er uiteraard ook voor kiezen om met eigen transport op de dag zelf tot de luchthaven te geraken.  

Vliegen we samen met de hele groep?

Mundero zoekt steeds naar de beste verbinding voor de hele groep. De plaatsen op vluchten zijn echter vaak beperkt tijdens drukke periodes. Vandaar kan Mundero niet garanderen dat de hele groep altijd samen naar de bestemming vliegt. In sommige gevallen maken we daarom gebruik van verschillende vertrekgroepen. Als er in verschillende groepen wordt gevlogen, dan proberen we er voor te zorgen dat iedereen rond hetzelfde tijdstip aankomt op de bestemming. We kunnen dit echter niet garanderen. 

In heel uitzonderlijke gevallen kan het zijn dat je individueel naar je bestemming vliegt. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn wanneer jij je als laatste inschrijft voor een reis waarvoor de vluchten al een tijdje geleden geboekt waren. Indien dit voorvalt dan zal je gedurende jouw hele vluchttraject in contact kunnen staan met jouw reisleider of met een medewerker van Mundero. 

Vliegt de reisleider mee met de groep?

Normaal gezien zal de reisleider steeds samen met de groep mee reizen naar de bestemming vanuit België of Nederland. In sommige gevallen kan het echter gebeuren dat reisleider niet met de groep mee vliegt.

Als er wordt gevlogen in verschillende vertrekgroepen, dan kan het bijvoorbeeld zo zijn dat de reisleider niet in jouw vertrekgroep zit. Indien jouw vlucht eerder zou aankomen dan de vlucht van de reisleider, dan zorgt Mundero voor een pick-up van de luchthaven naar de verblijfplaats. Jij zult dan alvast kunnen inchecken in het hotel en de reisleider sluit dan later aan bij de groep.

Ten slotte kan het ook voorvallen dat de reisleider zich al bevindt op de bestemming. In dit geval zal de groep zelfstandig de vlucht(en) nemen. De reisleider zal je dan opwachten op de luchthaven van je bestemming. 

Hoe verloopt de check-in als de reisleider niet met mij meevliegt?

In alle gevallen waarbij de reisleider niet met jou meereist, zal de reisleider al vooraf de online check-in van jouw vlucht(en) hebben gedaan en je jouw boardingpassen online bezorgen. 

Je bagage zal je wel nog zelf (of met jouw groepje) moeten inchecken op de luchthaven. Om ervoor te zorgen dat deze check-in vlot verloopt, krijg je van Mundero een document waarin alle instructies staan voor een vlotte check-in. Daarnaast zal je ook beschikken over een contactnummer van Mundero, waar je steeds naar kunt bellen mocht er ter plaatse toch een probleem zijn. Indien deze situatie op jou van toepassing is, dan zal de reisleider jou tijdig al deze informatie en documenten bezorgen.

Wat gebeurt er als de vlucht wordt geannuleerd door de airline?

Wanneer je vlucht wordt geannuleerd, dan zoekt Mundero naar het beste alternatief dat aangeboden wordt door de airline. Het kan voorvallen dat je hierdoor een tussenstop van meer dan 12u hebt. Indien de tussenstop meer dan 12u duurt, dan Mundero zorgt voor: een leuke activiteit op de tussenstop, een overnachting in een hotel of toegang tot de business lounge van de luchthaven. 

Waar overnachten we op de Faeröer eilanden en in IJsland?

Op deze reis zullen we niet kamperen. We slapen in hostels of guesthouses die voldoen aan de standaard van onze Munderoreizen. Geniet in de hostels van de losse sfeer en leer internationaal gezelschap kennen. Je kan overal gebruik maken van een keuken of een kookplaats om zelf te koken. Tijdens deze reis zullen we ook twee nachten op de ferry slapen, namelijk één nacht op zee van Denemarken naar de Faeröer en één nacht van de Faeröer tot in IJsland. Indien je last hebt van zeeziekte, neem je best een reispilletje voor een goede nachtrust. Vergeet niet om een warme slaapzak mee te nemen, aangezien de accommodaties op deze trip niet altijd warme dekens voorzien. Voor enkele overnachtingen bestaat de kans dat er dubbele bedden gedeeld worden door twee personen.

Hoe verloopt het transport op de Faeröer eilanden en in IJsland?

De roadtrip vertrekt met huurwagens/ minibus vanuit België. Je hoeft je geen zorgen te maken om brandstof, verzekeringen of tolwegen. Deze kosten worden volledig door Mundero gedragen. We rijden eerst tot in Denemarken, waar we dan de ferry nemen tot aan de Faeröer eilanden. Hierna nemen we opnieuw de ferry tot in IJsland. Op het einde van de reis keren we met een vlucht terug naar België.

Op de Faröer eilanden en in IJsland kunnen we telkens gebruik maken van onze huurwagen/ minibus. We doorkruisen de Faeröer eilanden en de volledige zuidkust van IJsland. Er zijn ook enkele dagen waarop we de wagen niet nodig hebben. Op de baan hebben we alle vrijheid. Maak zelf een Road Trip playlist. We pauzeren waar we zelf willen en hebben dus alle vrijheid om te stoppen bij de leukste winkels, barretjes en restaurants. Ben je een ervaren bestuurder? Dan mag je zeker zelf eens rijden. Geregeld afwisselen van bestuurder is de ideale manier om alert te blijven.

Belangrijke informatie over het gebruik van wagens tijdens onze roadtrips vind je hier terug.

Wat is het klimaat op de Faeröer eilanden en in IJsland?

Het grote voordeel van de noordelijke ligging is dat de zon tijdens de zomer bijna niet onder gaat. Het weer is soms onvoorspelbaar: een zonnige voormiddag kan in de bergen snel worden overschaduwd door mist en buien. Zorg er voor dat je kledij meebrengt tegen de regen. Temperaturen schommelen overdag tussen 7 en 15 graden. In de bergen is het enkele graden frisser. Neem hiervoor een warme jas, handschoenen, een sjaal en dikke sokken mee.

Wat mag ik zeker niet vergeten mee te nemen?

 • Een geldige bankkaart met voldoende uitgavelimiet

 • EHBO-kit

 • Trekkersrugzak

 • Stevige stapschoenen

 • Rijbewijs

 • Je identiteitskaart

 • Warme slaapzak (matje is niet nodig)

 • Bestek

Wanneer komen nieuwe reisperiodes online?

We werken bij Mundero met een maand-per-maand systeem. Telkens zal je dus in het begin van een nieuwe maand ook nieuwe reisperiodes terugvinden.

Welke periodes wanneer online komen, daar kan je een handig optelsommetje van +9 voor gebruiken. Bovendien werken we met terugkomstdatum van de reis.

Enkele voorbeeldjes:

 • 1 februari 2025 - de 2e maand +9 = alle reizen met terugkomstdatum in november 2025 komen online

 • 1 maart 2025 - de 3e maand +9 = alle reizen met terugkomstdatum in december 2025 komen online

 • 1 april 2025 - de 4e maand +9 = alle reizen met terugkomstdatum in januari 2025 komen online

 • Enzovoort

Heb ik een goede conditie nodig voor deze reis?

Voor een reis met gemiddelde conditie wordt verwacht dat je zonder problemen kunt deelnemen aan intensieve wandelingen. Er zijn tijdens de reis af en toe dagtochten in bergachtig gebied of er staan enkele stevige wandelingen op het programma. Het gaat echter niet over meerdaagse wandelingen en de afstanden zijn meestal ook beperkt tot maximum 20 kilometer.

Enkele voorbeelden:

 • Je kunt er een hele dag op uit trekken met een dagrugzak in bergachtig gebied zonder al te veel hoogtemeters te moeten overwinnen.

 • Je kunt gedurende enkele dagen gemiddelde, fysieke inspanningen aan (zoals bijvoorbeeld een driedaagse kanotocht waarbij je elke dag enkele kilometers met de kano zult afleggen alsook enkele kilometers te voet).

Lees hier meer over de verschillende conditieniveaus.

Wanneer worden de inschrijvingen van een reis afgesloten?

We sluiten de inschrijvingen van een reis doorgaans tussen de 25 - 30 dagen voor het vertrek af. Sommige reizen sluiten we iets later af omdat we de reis zoveel mogelijk kansen willen geven om door te gaan. Dat komt omdat door de onzekerheid van de coronacrisis er meer last-minute inschrijvingen binnenkomen. De uiterste afsluitdatum van een reis is 20 dagen voor het vertrek.

Wie gaat er mee op reis?

Onze groepen bestaan uit één Nederlandstalige reisleider en een mix van reizigers die zich alleen of samen met vrienden inschrijven. Alleen op reis gaan is ideaal als je snel nieuwe mensen wil leren kennen. Het minimum aantal om de reis te kunnen laten doorgaan is 5 reizigers. Het maximum aantal reizigers van deze reis vind je bovenaan deze pagina terug. Bij elke specifieke reisperiode vind je bovendien de leeftijdscategorie van de reis terug: 18 - 25 jarigen, 22 - 30 jarigen of 25 - 35 jarigen. Er gaan reizigers mee zowel uit Vlaanderen als uit Nederland. De groepssamenstelling (geslacht en leeftijd) kan je vanaf de eerste inschrijving al terugvinden bij elke reisperiode.

Maak ik voor de reis al kennis met de reisleider en andere reizigers?

We organiseren voor al onze reizen voor het vertrek een bijeenkomst. Zo maak je kennis met de reisgenoten en met je reisleider. De reisleider stelt de reis en de verschillende bestemmingen voor. Je kan hier terecht met al de vragen waar je nog mee zit. We maken er een toffe avond van en dromen al weg over de reis. Op de facebookpagina van de reis wordt de datum en plaats van de bijeenkomst bekend gemaakt door de reisleider.

🇧🇪 Voor reizen met vertrek uit België, gaat deze bijeenkomst door in België.

🇳🇱 Voor reizen met vertrek uit Nederland, gaat deze bijeenkomst door in Nederland.

Je herkent het vertrekland van een reis door het vlagje dat bij startlocatie staat.

Kan ik me ook alleen inschrijven?

Op elke Mundero reis zijn er reizigers die zich alleen inschrijven. Op veel reizen bestaat de meerderheid van de groep uit reizigers die zich alleen inschrijven. Je leert elkaar op reis heel snel kennen en de sfeer komt ook meteen op gang doordat je samen een fantastisch avontuur beleeft. Een maand voor het vertrek van de reis, maakt je reisleider een facebook groep aan. Daar leer je elkaar op voorhand al kennen.

Moet ik een trekkersrugzak meenemen?

Wij raden aan dat je een trekkersrugzak / backpack meeneemt van tussen de 40L - 60L inhoud. Op onze reizen wissel je dagelijks of om de paar dagen van verblijfplaats. Je wandelt met je rugzak van de verblijfplaats naar het busstation/treinstation en omgekeerd. Je wandelt nooit meer dan een half uur met het volledige gewicht van de rugzak op je rug. We raden aan om niet meer dan 12kg mee te nemen in de rugzak. Tijdens de reis is er tijd om je kleren zelf te wassen of te laten wassen in een wasserette. Zo kan je je kleren meerdere keren dragen en bespaar je heel wat gewicht. Op onze roadtrips is er een beperkte kofferruimte en stapelt een trekkersrugzak beter dan een koffer. Neem naast je trekkersrugzak ook een klein rugzakje mee voor overdag.

Moet ik het hele gewicht van mijn rugzak mee sleuren op dagtocht / meerdaagse?

Nee! Op onze dagtochten of meerdaagse wandelingen neem je alleen de spullen mee die je tijdens de tocht nodig hebt. De rest laat je gewoon achter in de veilige opslagruimte van je verblijfplaats.

Wat is er inbegrepen in de inschrijvingsprijs?

Voor elke Mundero reis betaal je na je inschrijving een 'basisprijs'. Wat er inbegrepen is in deze prijs, vind je steeds terug bij elke reis onder 'Vertrekdata en prijzen'. We zijn hier bij Mundero steeds open en duidelijk over, zodat je budgettair zeker niet voor verrassingen komt te staan.

Er zijn tijdens elke reis ook enkele zaken waarvoor je nog een reisbudget ter plaatse dient te voorzien. Een schatting hiervan vind je ook steeds terug bij elke reis.

Een reisbijstandsverzekering is standaard inbegrepen in de basisprijs van al onze reizen.

Hoeveel reisbudget moet ik nog extra voorzien?

Voor enkele zaken tijdens de reis zal je zelf nog een budget moeten voorzien. Dit reisbudget dien je extra te voorzien naast de inschrijvingsprijs voor deze reis. Je vindt een schatting van het reisbudget onder 'Vertrekdata en prijzen' bij het onderdeel 'Niet inbegrepen in de prijs'. Deze schatting geeft weer hoeveel geld je ter plekke ongeveer zult uitgeven aan maaltijden en drankjes. Uit ervaring weten we wel dat dit budget van persoon tot persoon sterk kan verschillen.

Naast je maaltijden zul je tijdens je reis ook kunnen deelnemen aan heel wat optionele activiteiten. Dit zijn activiteiten die niet zijn inbegrepen in de prijs en waaraan je dus optioneel zult deelnemen. Ook voor deze activiteiten moet je nog een extra budget voorzien. Opgelet: de kosten van de optionele activiteiten zijn niet inbegrepen in de schatting van het reisbudget. Het is immers onmogelijk om in te schatten wie tijdens de reis voor welke extra activiteiten zal kiezen. Welke optionele activiteiten er op jouw reis mogelijk zijn en hoeveel deze kosten, kom je te weten via je reisleider.

Indien er op jouw bestemming een andere munteenheid wordt gebruikt, zal je reisleider voor vertrek ook nog wat meer informatie geven over de wisselkoers en de meest handige manier om ter plaatse te betalen.

Is de reisbijstands- en annulatieverzekering inbegrepen?

Bij Mundero is de reisbijstands- en bagageverzekering standaard inbegrepen in de inschrijvingsprijs. Je hoeft dus geen extra reisbijstandsverzekering meer te voorzien.

Wens je een annulatieverzekering bij te boeken? Dan kan je dit doen tijdens je inschrijving voor een kostprijs van 7% van de prijs van deze reis. Dit dient te gebeuren tijdens je inschrijving en kan achteraf niet meer bijgeboekt worden.

We werken samen met de verzekeraar Protections (onderdeel van Touring). Lees meer en vergelijk de inhoud van deze verzekering.

Hoe verloopt de betaling van na mijn inschrijving?

We aanvaarden enkel betalingen via bankoverschrijving. Het rekeningnummer wordt meegedeeld bij bevestiging van je inschrijving. Er zijn twee opties om te betalen na je inschrijving:

1. Betaling met voorschot: Je betaalt binnen de 5 werkdagen na je inschrijving 30% van de totale reissom. Je betaalt het saldo ten laatste 2 maanden voor vertrek van je reis.

2. Betaling volledige reissom en krijg €30 korting: Je betaalt binnen de 5 werkdagen na je inschrijving de volledige reissom. Als je voor deze optie kiest, geniet je van 30 euro korting op de totaalprijs.

Wat gebeurt er na mijn inschrijving?

Ten laatste 3 weken voor het vertrek ontvang je een check-in mail. Na je check-in te vervolledigen ontvang je de vertrekbrochure per mail. Hier staat alle nuttige informatie in over onder andere de inhoud van de bagage, de bijeenkomst voor vertrek, contactgegevens van je reisleider en uiteraard de vertrektijd en de locatie waar je met je groep afspreekt. Bovendien voegen we alle reizigers van je groep toe aan een privé facebookgroep die speciaal voor de reis werd aangemaakt door je reisleider

Wat kan ik verwachten van de Mundero reisleider?

Mundero zorgt voor eigen reisleiders. Zij beschikken over een zeer open visie op de wereld, een grote voorliefde voor reizen en zijn zeer optimistisch ingesteld. Ze brengen ook hun passie voor het reizen over aan de reizigers. De Mundero reisleiders zorgen er voor dat je maximaal je grenzen kan verleggen in een veilige ruimte en dat alles tot in de puntjes geregeld is: je vervoer, je slaapplaats, het eten,… Jouw reisleider is het aanspreekpunt tijdens je reis en geeft tips over wat er allemaal te beleven valt, zowel overdag als ‘s avonds. Leer onze reisleiders hier kennen.

Vanaf wanneer heeft een reis vertrekzekerheid?

Een Mundero reis heeft vanaf 5 inschrijvingen vertrekzekerheid. Indien de reis geen 5 inschrijvingen heeft tegen de afsluitdatum van de reis, dan geeft Mundero twee opties:

 1. Je kan gratis omboeken naar een andere reis binnen het Mundero reisaanbod en je krijgt een extra korting van €50.

 2. Je kiest voor een volledige terugbetaling. Mundero streeft er naar om dit binnen de 7 werkdagen te doen.

Help ik kan niet meer mee! Kan ik mijn reis zelf annuleren?

We begrijpen dat er altijd iets tussen kan komen. Je kan op elk moment je reis zelf annuleren. Dit doe je door een mail te sturen naar boekingen@mundero.be. Hou er wel rekening mee dat hieraan kosten zijn verbonden. Deze zijn afhankelijk van hoeveel dagen voor de reis je annuleert:

 • vanaf de inschrijvingsdatum tot en met 91 dagen voor afreis: 15% van de totale reissom*

 • vanaf 71 tot en met 90 dagen voor afreis: 30% van de totale reissom*

 • vanaf 51 tot en met 70 dagen voor afreis: 50% van de totale reissom*

 • vanaf 31 tot en met 50 dagen voor afreis: 80% van de totale reissom*

 • vanaf 0 tot en met 30 dagen voor afreis of no-show: 100% van de totale reissom*

*Eventueel te vermeerderen met annulatiekosten van vliegtuigtickets en/of de prijs van de geboekte annulatieverzekering.

Je kan de volledige annulatievoorwaarden terugvinden in onze algemene voorwaarden.

Zit je nog met vragen?

Heb je nog een vraag over deze reis die hier niet wordt beantwoord? Stel je vraag persoonlijk aan ons:

 • met een mailtje maar groepsreizen@mundero.be

 • telefonisch op het nummer  +32 9 277 89 69

Jouw leeftijdsgenoten aan het woord

testimonial author photo

Sophie

28 jaar

Mijn eerste groepsreis en direct een knaller van formaat. De boottocht vliegt voorbij en is de ideale ijsbreker. Daarna word je dag na dag verwonderd door wat de Faeröer eilanden en IJsland te bieden hebben. Watervallen, warmwaterbaden, gletsjers, ongerepte natuur, prachtige wandelingen, watervallen, het graf van James Bond, puffins, basaltzuilen, had ik al watervallen gezegd? 😉 Naast de fantastische natuur, worden er onvergetelijke momenten gecreëerd door het groepsgebeuren. Nog steeds aan het nagenieten!

testimonial author photo

Lien

25 jaar

De tocht door IJsland is een aanrader als je houdt van afwisseling en rondreizen. We zagen van alle kanten van dit prachtige land wel wat. De activiteiten die al in het pakket zaten, waren super, maar voorzie op voorhand een extra budget om ter plekke de planning nog wat aan te vullen. Hier heb je voldoende vrijheid voor. Bedankt voor de ervaring, Mundero!

testimonial author photo

Charlotte

27 jaar

Wat een reis! Een ervaring om nooit te vergeten! Ijsland heeft al mijn verwachtingen overtroffen, die ongerepte natuur is absoluut uniek en zo indrukwekkend! De groep waar ik dit mee kon delen kon niet beter, we waren een gevarieerde groep qua karakters maar hingen erg aan elkaar. Het afscheid aan de luchthaven viel me dan ook zwaarder dan verwacht. Ik kan het alleen maar aanraden om deze reis mee te doen! De uitzichten zijn onbeschrijflijk mooi, zo mooi dat je er week van wordt op sommige momenten. Mooiste reis van mijn leven.

testimonial author photo

Pieterjan

27 jaar

Een supertoffe roadtrip door heel IJsland! Een reis om nooit meer te vergeten! Ongerepte natuur, watervallen, vulkanen, lavavelden, gletsjers, warmwaterrivieren... Afwisselende reis waarbij (berg)tochten afgewisseld worden met iets rustigere dagen. Alweer een supergroepsreis!

testimonial author photo

Robin

26 jaar

Een fantastische reis dat dag na dag beter werd. IJsland is een land apart, dat is duidelijk. De ongerepte natuur is er eentje om U tegen te zeggen. Een onvergetelijke ervaring.

testimonial author photo

Mathilde

24 jaar

Het was een fantastische reis met heel leuk gezelschap en fantastische begeleiding. IJsland spreekt enorm tot de verbeelding en is in het echt ook wondermooi. Een land vol prachtige uitzichten, watervallen, uitdagende wandelingen en zoveel meer. Een absolute aanrader!!

testimonial author photo

Jora

25 jaar

IJsland is uren naar adembenemende landschappen staren, niet helemaal beseffen wat je juist gezien hebt. En als de mooiheid en kracht van de natuur doordringt kan je enkel nog maar denken: ' WAW. HOE MOOI IS DE WERELD!' IK ben ontzettend dankbaar dat ik deze pracht heb mogen ervaren en zou het iedereen willen aanraden.

testimonial author photo

Lotte

28 jaar

De Nordic Islands reis is echt een topreis voor wie van natuur, avontuur en relaxen in warmwaterbaden houdt. Vertrekken met een busje in België zorgt ervoor dat je heel snel een band schept met je reisgenoten, en da's natuurlijk heel tof om dan 's avonds met die bende de (drank)spelletjes boven te halen. Het varen met de ferry is ook een unieke ervaring en een toegevoegde waarde aan de ganse trip. Qua eten was er een goeie afwisseling tussen op restaurant gaan en zelf koken. Heel leuk om na een pittige hike uw voetjes onder tafel te schuiven, maar net zo leuk om dan zelf gezellig samen comfort food op tafel te toveren. De inbegrepen activiteiten (kajakken en gletsjer hike) zijn ook absoluut de moeite. Met tegenzin naar huis gegaan omdat het zo tof was, en nu heel blij met al die leuke herinneringen!