fbpx
Facebook @munderotravel   Instagram @munderotravel   Telefoonnummer +32 (0)9 277 89 69   Mail symbool groepsreizen@mundero.be

Wie zijn we

Welkom op de nieuwe site van Mundero… waar vrijheid op groepsreis centraal staat! Elke reis wordt aangeboden voor een bepaalde leeftijd. Welke leeftijdscategorie past bij jou?

✔️ 18 – 28 jarigen
✔️ 25 – 39 jarigen
✔️ 18 – 39 jarigen

Samen met een groepje reizigers brengt Mundero je op de meest unieke plaatsen in de wereld. Met een Nederlandstalige reisleider trek je naar alle uithoeken van de wereld. Onze reizen worden verdeeld in de regio’s Europe, North-America, Central-America, South-America, Asia, Africa en Oceania.

 

De Mundero manier van reizen:

✔️ avontuurlijke groepsreizen op maat van 18 – 39 jarigen
✔️ Nederlandstalige reisbegeleiding
✔️ singles, koppels en kleine groepjes vrienden
✔️ groepen van maximaal 13 reizigers (op de meeste reizen)
✔️ slapen in kamers met maximum 8 personen
✔️ comfortabele hostels, guesthouses, motels, Airbnb’s, …
✔️ backpacken over de hele wereld
✔️ veel vrijheid en optionele activiteiten
✔️ betaalbare reizen
✔️ kleinschalige organisatie
✔️ schrijf je alleen in, net als 90% van onze reizigers

Mundero werd bedacht als antwoord op de grote vraag naar avontuurlijke groepsreizen bij twintigers en dertigers. Maarten, Joost, Seppe & Sander organiseerden met veel enthousiasme de rondreizen van Groove-X voor jongeren. Maarten, Joost & Seppe kijken nu verder en nemen de volgende stap met Mundero. Bij onze collega Sander van Groove-X vind je uitdagende & kwalitatieve skivakanties op maat van jongeren.

Leer hier de reisleiders van Mundero kennen.

 

Gerust op reis met Mundero

– Mundero organiseert reizen met reislicentie 9509 en is lid van de VVR.
– Mundero is verzekerd tegen financieel onvermogen bij Amlin.

 

De Mundero manier van reizen…

 

Flexibele verblijfplaatsen

We verblijven in de leukste hostels, guesthouses, hotels, Airbnb’s, lodges, … en letten op een goede ligging voor alle activiteiten. Hier zijn steeds een comfortabel bed, bedlinnen en op enkele plaatsen ook handdoeken voorzien. In de hostels geniet je van de losse sfeer en leer je internationaal gezelschap kennen. Waar mogelijk slaap je uitsluitend met mensen uit de groep in dezelfde kamer. Er is af en toe een bar en/of restaurant aanwezig waar we verblijven.

Alleen op reis? Je bent niet alleen!

Op elke Mundero reis zijn er reizigers die zich alleen inschrijven. Bij veel reizen bestaat de meerderheid van de groep uit deelnemers die zich alleen inschrijven. Je leert elkaar op reis heel snel kennen en de sfeer komt ook meteen op gang doordat je samen een fantastisch avontuur beleeft. Voor reizen buiten Europa organiseren we een bijeenkomst voor het vertrek. Bovendien maakt je reisleider een facebookgroep aan. Daar leer je elkaar op voorhand al kennen.

Reisbegeleiding en vrijheid

Mundero biedt het comfort aan van een georganiseerde groepsreis met de unieke vrijheid om ook zelf op ontdekking te kunnen gaan. Zo regelen wij het vervoer, overnachtingen en de belangrijkste excursies. Daarnaast heb je zelf de mogelijkheid om je eigen gang te gaan op dagen dat er niet wordt gereisd. Je kan kiezen wat je wilt bezoeken, of je ’s avonds gaat feesten of liever iets rustiger wil doen, waar je gaat eten, … De reisleider geeft bij elke plaats interessante tips over bezienswaardigheden, optionele excursies en restaurants. Had je zelf nog iets anders in gedachten, dan staat je reisleider paraat om dit te helpen organiseren. Bij Mundero is er steeds dialoog tussen de deelnemers en de reisleiders. Zo kan iedereen de reis maximaal naar eigen voorkeur beleven. De reisleider heeft een basiskennis van de bestemmingen, maar voor extra informatie kunnen er lokale gidsen geraadpleegd worden.

Persoonlijk

Voor de Mundero reisleider is een persoonlijk contact met de deelnemers van groot belang. Dit zorgt ervoor dat hij goed kan inschatten waar de voorkeur van de jongeren naar uitgaat. Hij speelt in op de groep en kan snel aanpassingen en beslissingen maken in het voordeel van de wensen van de groep.

Ontdekken in kleine groep

Bij Mundero trek je er steeds op uit met een kleine groep. Het kleine aantal personen maakt het mogelijk om vele plaatsen nog intensiever te ontdekken. Geen grote bussen en massatoerisme dus maar gezellige privé busjes en natuurlijk het openbaar vervoer. Het zorgt ook meestal voor onverwachte hechte vriendschappen.

Begeleiding

Mundero zorgt voor eigen reisleiders. Zij beschikken over een zeer open visie op de wereld, een grote voorliefde voor reizen en zijn zeer optimistisch ingesteld. Ze brengen ook zoveel mogelijk hun passie voor het reizen over aan de jongeren. De Mundero begeleiders zorgen er voor dat je maximaal je grenzen kan verleggen in een veilige ruimte.

Mundero Nieuws

Flexibel annuleren: annuleer kosteloos en zonder reden je reis tot 2 maand voor afreis. Daarnaast betaal je geen voorschot. Lees hier de voorwaarden (reizen met vertrek tot 31 augustus 2021).

Wist je dit al... Heb je een positieve coronatest? Met de annulatieverzekering heb je dan een geldige reden tot terugbetaling. Lees hier de voorwaarden.

Veiligheid op groepsreis tijdens de coronacrisis!

Lees hier alles over onze Corona Maatregelen - update 16 maart 😷
marokko marrakech quads bolivia hoogvlakte altiplano thailand spiritueel lama cusco selfie ijsland golden circle watervallen