fbpx
Facebook @munderotravel   Instagram @munderotravel   Telefoonnummer +32 (0)9 277 89 69   Mail symbool groepsreizen@mundero.be
Mundero trips in tijden van Corona
  • torres del paine

Mundero trips in tijden van Corona

Update 3 september 2020

GROEN LICHT voor Mundero bestemmingen Griekenland, Italië en Polen

Het coronavirus is er in geslaagd om de hele wereld op zijn kop te zetten. Wat enkele maanden geleden nog onmogelijk leek, is nu realiteit. De vrijheid om te kunnen gaan en staan waar je wilt, is plots verdwenen. Laat het nu net deze vrijheid zijn die zo belangrijk is voor ons. Je zit als reiziger waarschijnlijk met heel wat vragen. Ons team staat meer dan ooit paraat om je verder te helpen.

Reizen binnen de EU, UK, Noorwegen, IJsland en Zwitserland is opnieuw toegestaan. Je moet wel rekening houden met de verwarrende en snel veranderende kleurcodes van buitenlandse zaken. Mundero maakt het je eenvoudig! ✅ Reizen met dit groen check-teken gaan door volgens de huidige maatregelen. We volgen dagelijks de situatie reis per reis op. Als je met een vraag zit over een specifieke reis, neem dan contact op met ons.

Reizen buiten Europa

Over reizen buiten de Schengen Zone is er geen duidelijkheid. De veiligheidsraad neemt de beslissing. We verwachten dat de veiligheidsraad reizen zal toelaten naar de landen die opgenomen zijn in de Europese Safe List. De kans is groot dat we van België binnenkort terug mogen afreizen naar Australia, Canada, Japan, New Zealand, Thailand, China.

Een vaccin?

Er zijn indicaties dat een vaccin beschikbaar zal zijn in België in het begin van 2021. De topman van het geneesmiddelenagentschap FAGG, Xavier De Cuyper: “Maart 2021 is een realistische deadline”. Dit geeft ons hoop op een zomer in 2021 vol (verre) reizen.

 

Wat gebeurt er als een reis niet kan doorgaan?

Als je geboekte reis niet kan doorgaan door een lockdown, (in)reisverbod of een negatief reisadvies, dan bekijken we alle opties om de reis te verplaatsen naar een andere datum en/of een andere bestemming. Lukt het niet meteen om je reis te verplaatsen? Dan ontvang je een tegoedbon ter waarde van het reeds betaalde bedrag. Een terugbetaling van je reis is ook mogelijk in dit geval.

 

Je reis annuleren of omboeken door het coronavirus

Zolang er geen reisverbod in België of negatief reisadvies op jouw vakantiebestemming van toepassing is ons standaard wijzigingsbeleid van toepassing. Dit betekent dat je jouw vakantie alleen kunt wijzigen en annuleren conform de standaard procedures.

Je bent gestrand in het buitenland

Als je als gevolg van onvermijdbare en buitengewone omstandigheden niet kunt terugkeren op het einde van je groepsreis en je verblijf moet worden verlengd dan zal Mundero de kosten dragen van de eerste drie bijkomende overnachtingen. Bovendien verleent Mundero in dit geval ook bijstand aan de reiziger. Je reisleider en het team in België staan paraat om je te helpen.

Mundero BV is verzekerd tegen financieel onvermogen (faillissement) met een wettelijk verplichte verzekering. De verzekeraar verzekert in dit geval de terugbetaling van het gestorte bedrag van je geboekte reis.

Bedankt voor het vertrouwen en de flexibele ingesteldheid. Dit najaar en volgend jaar zetten we extra in op nieuwe periodes en nieuwe bestemmingen met extra veel goesting om op reis te gaan.

We wensen je een goede gezondheid.

Het Mundero Team

Mundero Nieuws

✅ Reizen met dit groen check-teken kunnen doorgaan volgens de huidige maatregelen.

☃️ EXTRA PERIODES - MAGIC LAPLAND 2020 ☃️
Schrijf in voor vertrekdata 2020 - Betaal later

Veiligheid op groepsreis tijdens de coronacrisis!

Lees hier alles over onze Corona Maatregelen - update 3 september!😷
railtrip bagage