fbpx
Facebook @munderotravel   Instagram @munderotravel   Telefoonnummer +32 (0)9 277 89 69   Mail symbool groepsreizen@mundero.be
Mundero trips in tijden van Corona
 • torres del paine

Mundero trips in tijden van Corona

Update 16 maart 2020

Flexibel annuleren + geen voorschot

Heb je goesting om op groepsreis te vertrekken? Maar durf je niet goed te beslissen door de onzekerheid die het coronavirus met zich meebrengt? Schrijf je voor 15 juni in voor alle Mundero reizen met vertrek tot 31 augustus 2021 met onze flexibele voorwaarden.
– Annuleer je reis kosteloos tot 2 maand voor vertrek.
– Je hoeft geen voorschot te betalen (volledige betaling 2 maand voor vertrek).
De voorwaarden nog eens op een rijtje:

  Annuleer kosteloos je reis zonder reden tot 2 maand voor de afreisdatum

  ✅ Je hoeft geen reden te geven voor de annulatie zoals bij een annulatieverzekering. Je ontvangt de terugbetaling binnen de week op je rekening.

  ✅ Indien de bestemming net voor het vertrek door ons geannuleerd wordt door een (in)reisverbod wordt, dan annuleren wij zelf kosteloos je reis en heb je de keuze tussen een tegoedbon of een terugbetaling.

  ✅ Flexibel annuleren is geldig voor alle Mundero reizen met vertrekdatum tussen 01/05/2020 – 31/08/2021 en voor alle inschrijvingen die gebeuren vanaf 29/10/2020.

  Geen voorschot betalen! Schrijf je gerust in zonder een betaling uit te voeren (je kan de automatische betaalinstructie na je inschrijving negeren). 2 maand voor vertrek dien je het volledige bedrag te betalen.

  ✅ vanaf 2 maand voor de afreisdatum gelden onze standaard annulatievoorwaarden. Voor deze periode kan je een annulatieverzekering boeken. Een positieve coronatest wordt daarbij als geldige reden tot annulatie gezien.

Reizen buiten Europa

Goed nieuws! In veel landen buiten Europa zoals in Azië, Oceanië en Zuid-Amerika zijn er minder en minder coronagevallen. Het ene land na het andere verwelkomt opnieuw reizigers uit België! Reizen buiten Europa gaan alleen door indien:

  ✅ er geen (in)reisverbod wordt opgelegd door België of het land van bestemming.

  ✅ het overgrote deel van het reisprogramma kan worden uitgevoerd.

  ✅ er geen quarantaine-verplichting geldt na aankomst op de bestemming.

Let op: het is wel mogelijk dat een coronatest gevraagd wordt. Deze test vindt meestal op voorhand plaats maar soms ook ter plaatse net na aankomst op het land van bestemming. Uiteraard brengen we je tijdig op de hoogte en helpen we je bij het verkrijgen van een coronatest.

Een vaccin? In 2021 wordt volop gevaccineerd!

Het vaccin is er! Dat is toch geweldig nieuws. In de loop van 2021 zullen meer in meer mensen over de hele wereld immuun worden tegen het coronavirus. Voor de reizen in het najaar en in de zomer zijn we heel optimistisch dat deze zullen kunnen doorgaan!

 

Wat gebeurt er als een reis niet kan doorgaan?

Als je geboekte reis niet kan doorgaan door een lockdown of (in)reisverbod, dan bekijken we alle opties om de reis te verplaatsen naar een andere datum en/of een andere bestemming. Lukt het niet meteen om je reis te verplaatsen? Dan ontvang je een tegoedbon ter waarde van het reeds betaalde bedrag. Een terugbetaling van je reis is ook mogelijk in dit geval.

 

Je bent gestrand in het buitenland

Als je als gevolg van onvermijdbare en buitengewone omstandigheden niet kunt terugkeren op het einde van je groepsreis en je verblijf moet worden verlengd dan zal Mundero de kosten dragen van de eerste drie bijkomende overnachtingen. Bovendien verleent Mundero in dit geval ook bijstand aan de reiziger. Je reisleider en het team in België staan paraat om je te helpen.

Mundero BV is verzekerd tegen financieel onvermogen (faillissement) met een wettelijk verplichte verzekering. De verzekeraar verzekert in dit geval de terugbetaling van het gestorte bedrag van je geboekte reis.

Bedankt voor het vertrouwen en de flexibele ingesteldheid. Volgend jaar zetten we extra in op nieuwe periodes en nieuwe bestemmingen met extra veel goesting om op reis te gaan.

We wensen je een goede gezondheid.

Het Mundero Team

Mundero Nieuws

Flexibel annuleren: annuleer kosteloos en zonder reden je reis tot 2 maand voor afreis. Daarnaast betaal je geen voorschot. Lees hier de voorwaarden (reizen met vertrek tot 31 augustus 2021).

Wist je dit al... Heb je een positieve coronatest? Met de annulatieverzekering heb je dan een geldige reden tot terugbetaling. Lees hier de voorwaarden.

Veiligheid op groepsreis tijdens de coronacrisis!

Lees hier alles over onze Corona Maatregelen - update 16 maart 😷
railtrip bagage