fbpx
Facebook @munderotravel   Instagram @munderotravel   Telefoonnummer +32 (0)9 277 89 69   Mail symbool groepsreizen@mundero.be

Over onze reizen

Wie gaat er mee op onze Mundero Trips?

Dat zijn volwassenen en jongvolwassenen tussen de 18 en 39 jaar die:

– willen ontdekken
– van actie en avontuur houden
– van kwaliteit houden
– zelfstandig willen reizen met een openheid voor het onbekende
– van reizen houden in de ruimste zin van het woord
– hun eigen verantwoordelijkheid nemen
– een open ingesteldheid en interesse hebben voor andere culturen en gewoontes

Onze groepen bestaan uit een mix van reizigers die samen met hun vrienden reizen en jongeren die zich alleen inschrijven. Alleen op reis gaan is ideaal als je snel nieuwe mensen wil leren kennen. Wil je meer specifieke informatie over de samenstelling van de groep, kijk dan bij de reis of contacteer ons en we geven je meer informatie over bijvoorbeeld leeftijden en het aantal jongens, meisjes en alleengaande reizigers.

Hoe en wanneer schrijf je in voor een Mundero Trip?

Je kan enkel online inschrijven voor een Mundero Trip. Wees er snel bij, want de meeste Mundero rondreizen zijn snel volgeboekt. Het is een maand voor vertrek niet meer mogelijk om nog in te schrijven voor een Mundero groepsreis.

Wie zijn onze Mundero reisleiders?

Reisbegeleider
De Mundero reisleider zorgt ervoor dat alles geregeld is: je vervoer, je slaapplaats, het eten, … De reisleider is zeer ervaren in reizen en het begeleiden van groepen. De reisleider is het aanspreekpunt op deze reis en geeft tips over wat er allemaal te beleven valt: zowel overdag als ‘s avonds. Voor de reizen buiten Europa organiseert de reisleider een bijeenkomst voor het vertrek. Leer de Mundero reisleiders kennen.

Een Mundero reisleider:

– verkent en ontdekt de regio samen met de groep
– geeft de groep vrijheid en staat open voor inbreng
– wakkert het enthousiasme in de groep aan
– heeft een ongelofelijke passie voor reizen
– is optimistisch ingesteld
– heeft een ruime reiservaring
– heeft een open visie op de wereld

Contact op voorhand

Mundero zorgt ervoor dat je reeds op voorhand je medereizigers kan leren kennen. Je wordt persoonlijk uitgenodigd om lid te worden van een facebookgroep speciaal opgericht voor jouw Trip. In deze facebookgroep maak je ook contact met je reisbegeleider. Die kan je nog tips geven om de reis zo goed mogelijk voor te bereiden. Na de reis kan je in deze facebookgroep foto’s en filmpjes uitwisselen van een onvergetelijke reis. Voor de reizen buiten Europa organiseert de reisleider een kennismaking voor het vertrek met allerhande tips over de reis. Je kan hier terecht met al je vragen.

Duidelijke Prijzen

Bij elke Mundero Trip vind je een uitgebreide pagina over de prijzen. Je krijgt steeds de keuze uit een basispakket dat we zorgvuldig samengesteld hebben. Soms zijn er opties en extra’s waaruit je kan kiezen. Tijdens het online boeken kan je zeer gemakkelijk de verschillende extra’s aanvinken.

Verzekering

Als je niet zelf over de nodige verzekeringen beschikt, biedt Mundero jou de mogelijkheid om een verzekering via ons af te sluiten. Mundero biedt je de volgende verzekeringen aan, in samenwerking met Protections:

– Annulatieverzekering
– Bijstandsverzekering
– Annulatieverzekering + Bijstandsverzekering

Meer info over de polis: verzekering van protections

Gezondheid op een Mundero reis

Op de website van het Instituut voor Tropische Geneeskunde kan je de aanbevelingen terugvinden betreffende vaccinaties en ziekten. Wat we altijd aanraden is om een basis EHBO-kit mee te nemen tegen allerhande kwaaltjes. Deelnemers moeten over een degelijke fysieke en mentale gezondheid beschikken. Bij ernstige medische problemen, wordt een lokale arts geraadpleegd. De begeleider heeft ook ervaring in eerste hulp bij ongevallen.

Info voor vertrek

Ten laatste een maand voor vertrek krijg je een document toegestuurd met de vertrekinformatie. Hier staat nog extra informatie in over de inhoud van de bagage en nog vele andere weetjes.

Algemene voorwaarden Mundero

Hier kan je onze algemene voorwaarden downloaden in pdf vorm.

Mundero Nieuws

Flexibel annuleren: annuleer kosteloos en zonder reden je reis tot 2 maand voor afreis. Daarnaast betaal je geen voorschot. Lees hier de voorwaarden (reizen met vertrek tot 31 augustus 2021).

Wist je dit al... Heb je een positieve coronatest? Met de annulatieverzekering heb je dan een geldige reden tot terugbetaling. Lees hier de voorwaarden.

Veiligheid op groepsreis tijdens de coronacrisis!

Lees hier alles over onze Corona Maatregelen - update 16 maart 😷
bocas del toro groepsreis jongeren panama uyuni salar bolivia rondreizen zuid-afrika drakenbergen reizen colombia ziplining san gil